banner388

Samsun'da AK Parti'den sessiz sedasız delege seçimi

Samsun'da AK Parti ilçe teşkilatlarında sessiz sedasız delege seçimi yapıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Samsun'da AK Parti'den sessiz sedasız delege seçimi

Samsun'da AK Parti ilçe teşkilatlarında sessiz sedasız delege seçimi yapıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

24 Temmuz 2017 Pazartesi 10:55
Samsun'da AK Parti'den sessiz sedasız delege seçimi

Samsun haber - Samsun'un Atakum ilçesinde ve 19 Mayıs ilçesinde basına haber verilmeden delege seçimleri yapıldı. Şaibeli delege seçimleri Akif Çağatay Kılıç'ın Gençlik ve Spor Bakanlığı görevinden alınır alınmaz yapılması akıllarda soru işareti bıraktı. 

İPTAL EDİLDİ!

19 Temmuz 2017 tarihinde AK Parti Atakum ilçe teşkilatında yapılan seçimler iddiaya göre delegelerin itirazı üzerine 2 mahallede iptal edildi. Konuyla ilgili Samsunhaber.com muhabiri Yasir Baba'nın edindiği bilgiye göre Yeni Mahalle’de ve Güzelyalı Mahalleleri’nde iptal edilen seçimlerin nedeni sabah 8:00’da teslim edilmesi gereken seçim listelerinden birinin seçim günü saat 11:00’da teslim edilmesi olarak gösterildi. Atakum ilçesinde seçimleri AK Parti Samsun İl Koordinatörlüğü tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

DELEGELER NEREDE?

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde yapılan AK Parti İlçe Teşkilatı Delege Seçimlerinde ise 38 mahalle sandık başına gitti. Sessiz sedasız yapıldığı ileri sürülen ilçede 4 bin 475 delege bulunuyor. 4 bin 475 delegesi bulunan ilçede sandıklardan 238 oy çıktığı iddia edildi. 

BAKAN DEMİRCAN EL ATTI

Yeni kabinede Recep Akdağ'ın yerine Sağlık Bakanı olarak görevlendirilen AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan'ın Samsun'daki ilçe teşkilatlarıyla toplantı yapacağı öğrenildi.

Son Güncelleme: 01.08.2017 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ak partili 2017-07-24 14:31:39

ilkadım mahallelerinde yapılan delege seçimleri yanlış.. delege yaptığını insanların mahallerde kimse tanımıyor.. mahalle temsilcisi ,delege niye yapılır.. partiye en iyi hizmeti versin diye.. adam komşusunu tanımıyor.. mahalle temsilci ,delegesi... ..Bunu sebebini bir sitede okudum .. erdoğan tok karşı cıkan akparti içindeki gurup.. bu gurup 2014 necattin demirtaşa calıştı seçimlerde.. ilkadımdaki delege seçimleri hepsi ipdal olmazsa ak parti ilkadım kaybeder.. her iki seçimdede kayıbı çok olur.

Avatar
zeytinlik 2017-07-24 14:33:44

bu dele teşkilatla ilkadım tok kaybeder