banner388

Samsun'da 4 mülteci DEAŞ'tan adliyede

Samsun'da DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 mülteci adliyeye sevk edildi.

Samsun'da 4 mülteci DEAŞ'tan adliyede

Samsun'da DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 mülteci adliyeye sevk edildi.

12 Mart 2019 Salı 11:44
Samsun'da 4 mülteci DEAŞ'tan adliyede

Samsun'un İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde gerçekleştirilen DEAŞ operasyonu kapsamında gözaltına alınan 4 Iraklı adliyeye sevk edildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından DEAŞ'a yönelik İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde 25 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. TEM Şube Müdürlüğünde sorgulanan şüphelilerden geçen hafta adliyeye sevk edilen 4 şahıs tutuklanmış, 11 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. 

TEM Şube Müdürlüğündeki sorguları tamamlanan Irak uyruklu 4 zanlı daha bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.  Nöbetçi mahkemeye ifade veren K.K.A.S. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, 3 kişi ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Gözaltındaki 5 kişinin ise TEM Şube Müdürlüğündeki sorguları sürüyor. 

Kaynak: İHA
 

Son Güncelleme: 12.03.2019 14:47
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunDeaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hamide Caglayan 2019-03-12 22:13:41

Artik aksamlari gezmeye korkuyoruz ..caddelerde nasil bir sehir olduk neden onlem alinmaz .ipini koparan geliyor ihuzurumuz kalmadi ...

Avatar
YÜKSEL 2019-03-12 14:31:13

samsunda fakir ıraklı yok bunların hepsi deaşlı parayı yaptılar deaşta milleti soydular yağmaladılar türkiyeye kaçtılar burda ticaret yapıp esnaf rolüne büründüler hayatlarını yaşıyorlar ama birşey var huylu huyundan vazgeçmez eşkiya isen gene eşkiyalık yaparsın duramazsın biz bu ıraklı deaşlıları türkiyede istemiyoruz

Avatar
aa 2019-03-12 17:48:34

bu köpekleri kim bu ülkeye soktu ise, canımızı malımızı riske attı ise Allah onun bin belasını versin, bu şerefsiz köpekler insanları diri diri keserler öldürürler!!!

Avatar
Kk 2019-03-13 00:34:56

Bunları adlı şart kontrolüyle degil.:: Ülkerlerine geri yollanması lazim bu ne yaa Türkiye yi rehin aldılar resmen bitmeyen bela lar..