banner388

Samsun'da 1 ton karnabahar çaldılar

Samsun'un Bafra ilçesinde bir tarladan tam 1 ton karnabahar çalındı.

Samsun'da 1 ton karnabahar çaldılar

Samsun'un Bafra ilçesinde bir tarladan tam 1 ton karnabahar çalındı.

09 Aralık 2020 Çarşamba 15:53
Samsun'da 1 ton karnabahar çaldılar

Bafra ilçesinin bu kış hasadının verimli olmasıyla hırsızlık olayları yaşanmaya başladı. Edinilen bilgiye göre hızsızlar Fatih Mahallesi'nde Tarık Derbey'e ait olan tarladan bir ton karnabahar çaldı. Siparişleri için tarlaya geldiğinde durumu fark eden Derbey karşılaştığı manzara karşısında jandarmaya giderek şikayette bulundu.

Tarık Derbey, “Bu sene para ettiği için karnabahar biraz az. Az olduğu için siparişlerimizi daha önceden alıp halciye o şekilde mal seçiyoruz. Cuma günü mal kesmek için tarlayı kontrole geldiğimde birçok malın kesilmiş olduğunu fark ettim. Emniyet güçlerine giderek şikayette bulundum. Bu nedenle ürünüm için halciye verdiğim sözü yerine getiremedim. Hasat edilecek malı da kesmişler, edilmeyecek malı da kesmişler. Sıradan kökünden kesmişler. Bu sene ürünlerin fiyatları güzel diye bu hırsızlık olaylarının çoğalacağını düşünüyorum. Çünkü fiyatlar gayet ok güzel. O yüzden bunun tekrarı olmaz. Başka birisinin de canı yanmasın istiyorum. Benim ricam emniyet güçlerinin bunu biraz daha hızlandırılmış bir şekilde takip etmelerini istiyorum. Kimsenin canı yanmasın herkes emeğinin karşılığını sağlıklı bir şekilde alsın. Köylümüz para kazanırsa bundan herkes de faydalanır" şeklinde konuştu.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri hırsızları yakalamak için başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.