banner388

Samsun'a Kar Uyarısı!

Meteoroloji Müdürlüğünden alınan son bilgilere göre Karadeniz'in iç kesimleri, Yozgat ve Sivas çevrelerinde yağış bekleniyor.

Samsun'a Kar Uyarısı!

Meteoroloji Müdürlüğünden alınan son bilgilere göre Karadeniz'in iç kesimleri, Yozgat ve Sivas çevrelerinde yağış bekleniyor.

15 Kasım 2016 Salı 09:46
Samsun'a Kar Uyarısı!

Meteoroloji Müdürlüğünden alınan son değerlendirmelere göre, havanın yurdun kuzey bölgeleri parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Karadeniz kıyıları ile bugün akşam saatlerinde Karadeniz'in iç kesimleri ve Yozgat ile Sivas çevreleri gece saatlerinden sonra yağışlı, diğer bölgelerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genel olarak yağmur, akşam saatlerinden itibaren Karadeniz'in iç kesimleri ile Kırşehir, Yozgat ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur, yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre hava sıcaklığı yurt genelinde 4 ila 9 derece arasında azalması bekleniyor. Rüzgar genel olarak kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz'de batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara Bölgesinde ve Kıyı Ege'de kuvvetli bir şekilde (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.
15 Kasım 2016 itibariyle bazı illerde olması beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklık değerleri şu şekilde:
Ankara: Parçalı yer yer çok bulutlu 10
İstanbul: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün (salı) aralıklı hafif yağmurlu 12
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 15
Bursa: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün (salı) öğle saatlerinden itibaren hafif yağmurlu 12
Adana: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra doğu kesimleri sağanak yağışlı 24
Antalya: Parçalı ve az bulutlu 22
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, zamanla iç kesimlerinin yüksekleri karla karışık yağmurlu 12
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, zamanla iç kesimlerinin yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 13
Erzurum: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu 11
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 19
 

Son Güncelleme: 16.11.2016 17:01
Anahtar Kelimeler:
KarMeteoroloki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.