banner388
banner390
banner410
banner408

SAMKON yeniden start verdi

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu uzun bir aradan sonra yeniden start verdi.

banner269

SAMKON yeniden start verdi

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu uzun bir aradan sonra yeniden start verdi.

03 Ağustos 2020 Pazartesi 11:50
SAMKON yeniden start verdi

Samsun'un en köklü konfederasyonlarından biri olan SAMKON, Genel Başkan Sezgin Gümüş'ün başkanlığında bayramlaşma programında bir araya geldi. Uzun bir aradan sonra yeniden göreve başlayan SAMKON ziyaret programlarını masaya yatırdı. 

Samsun'un dertlerine ve sorunlarına her daim çözüm olmak için çaba gösteren SAMKON yeni dönemde iddialı projelere imza atmak için var gücüyle çalışmalara başladı. 

YENİ DÖNEME DAHA GÜÇLÜ GİRECEĞİZ

Yeni dönem çalışmalarına dair açıklamada bulunan SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, "Pandemi nedeni ile ara verdiğimiz toplantılara uzun bir aradan sonra SAMKON yönetim kurulu ile Samsunda düzenlediğimiz bayramlaşma programıyla start verdik... samimi havada geçen yemekli bayramlaşma programında hafta içi Samsunda yapılacak ziyaret programlarıda gündeme alındı... Samsun’dan aldığımız manevi güçle yeni döneme dahada güçlü gireceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberSamkon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.