banner388

Şahin'den Seher Vakti Denetimleri

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, seher vakti fırınları denetledi.

Şahin'den Seher Vakti Denetimleri

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, seher vakti fırınları denetledi.

03 Haziran 2016 Cuma 16:26
Şahin'den Seher Vakti Denetimleri

Zabıta Müdürü Davut Usta ile birlikte fırınları denetleyen Başkan Şahin, ekmeklerin gramajları, pasa bezleri ve ortamın hijyenik olup olmadığını kontrol etti. Saat 04.00’te başlayan denetimler gündüz de devam etti.
Başkan Şahin yapılan denetim ile ilgili açıklamalarda “İş yerlerimizle ilgili planlı ve rutin kontrollerimiz sürekli yapılmaktadır. Bu sefer denetimimizi fırınlarımızın imalatta olduğu bir zamanda yapmak istedik. Saat 04.00’te fırınlarımızı ziyaret ederek zabıta müdürümüz ve personelimizle birlikte denetimde bulunduk. Ekmeklerin gramajlarını ölçtük. Pasa bezlerinin temizliğine baktık. Ortamın hijyen durumunu inceledik. Öncelikle fırıncı esnafımıza ve çalışan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Genel olarak her şey olumluydu buda beni mutlu etti. Bazı uyarılarımız oldu. Dikkat edilmesi gereken konuları ifade ettik. Ekmek en temel gıda maddemizdir. Hijyene çok önem veriyoruz. Esnafımız da bunun bilinci içerisinde işyerlerini sürekli geliştirip yenilediler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu duyarlılığı devam ettirmelerini diliyorum. Uyarılarımızı dikkate almalarını ve denetimlerimizin her zaman olabileceğini bilmelerini istiyorum. Esnaflarımızın başta insan sağlığı olmak üzere, cezalı duruma düşmemeleri için devamlı en iyiyi yapmalarını rica ediyorum” dedi.
 

Son Güncelleme: 04.06.2016 15:51
Anahtar Kelimeler:
FırınEkmekHijyen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.