banner388

Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevirdiler

Samsun’un Çarşamba İlçe Gençlik Merkezi tarafından ‘Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevir’ sloganı ile bisiklet turu düzenlendi.

Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevirdiler

Samsun’un Çarşamba İlçe Gençlik Merkezi tarafından ‘Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevir’ sloganı ile bisiklet turu düzenlendi.

16 Mayıs 2016 Pazartesi 20:09
Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevirdiler

Gençlik Haftası nedeniyle ile her yıl Çarşamba Gençlik Merkezi tarafından Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevir’ sloganı ile bisiklet turu bu yıl da 1Adapark’ta düzenlendi.

Gençlerin bisiklet sürmeyi alışkanlık haline getirerek zararlı alışkanlıklardan uzak tutup sağlıklı yaşamalarını hedefleyen etkinlik gençlerin yoğun katılımı ile başladı. Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız’ın katılımıyla başlayan etkinlikte gençler Çarşamba’nın Zübeyde hanım Meydanı Tarihi Köprü girişinden başlayarak 1 saat ilçe de pedal çevirdiler.

Konuyla alakalı olarak Çarşamba Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü ve Gençlik Merkezi Müdürü Ramazan Katoğlu yaptığı açıklamada, “Gençlik Merkezi olarak gençlere örnek olmamız gerekiyor. Bu kapsamda ilçemizdeki gençlerimizi hedef alan etkinlikler ve projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu etkinliklerden birisi de ’Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevir’ etkinliğimiz" sözlerine yer verdi.

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ise "Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevir sloganı ile her yıl gerçekleşen etkinlikler yılda bir gün değil sürekli olmalı. İlçedeki bisikletli sürücüler için özel alanlar tarihi köprümüzde olduğu gibi olmalıdır. Bu sebeple bu sağlıklı yaşamak adına bisiklet sürerek hem spor yapıyor hem de sağlığımızı düzene sokuyoruz. İlgi gösteren herkese teşekkür ediyorum" açıklamalarında bulundu.

Kaymakam Yıldız konuşmasının ardından bir bisiklete kaskını takarak binip bir süre pedal çevirerek gençlere örnek ve önderlik etti. Tören sırasında bazı yerel amatör sporcularsa gösterileri ile etkinliğe renk kattılar.

Son Güncelleme: 16.05.2016 20:21
Anahtar Kelimeler:
SağlıkçarşambaPedal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.