banner388

Pazarlar Şenlendi

Samsun’da yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte sebze ve meyve fiyatlarında düşüş meydana geldi.

Pazarlar Şenlendi

Samsun’da yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte sebze ve meyve fiyatlarında düşüş meydana geldi.

21 Mayıs 2016 Cumartesi 15:46
Pazarlar Şenlendi

Mayıs ayının son günlerine doğru çarşı ve pazarlardaki meyve-sebze çeşitleri bollaştı, fiyatlar önceki haftalara göre bir hayli düşüşe uğradı. Pazarda satılan sebzeler arasında yeni çıkan kıl biberin fiyatının yüksek olması dikkatlerden kaçmadı. Yazın vazgeçilmez yiyeceklerinden olan kıl biberin kilosu 6 liradan satışa sunuldu. Normal biberin kilosu 1 liradan satışa sunulurken, çarliston biberinin kilosu ise 2 liradan satışa sunuluyor.
 
PAZARDA SON DURUM

Samsun İlkadım Modern Halk Pazarı'nda ise diğer sebze ve meyvelerin fiyatı ise şöyle sıralanıyor: Taze fasulye, bezelye 4 lira, pancar, ıspanak, pırasa, semizotu, marul, patlıcan, domates 2 lira, patates, salata, soğan, maydanoz 1 lira. Meyvelerde ise çilek, muz 4 lira, nektar, kayısı, yenidünya 3 lira, elma 1.5 lira.

Pazarcılar, meyve ve sebze fiyatlarının havaların daha da ısınması ile biraz daha aşağılara düşebileceğini söylediler.
 
 

Son Güncelleme: 06.06.2016 18:26
Anahtar Kelimeler:
PazarFiyatSebzeMeyve
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.