banner388

Otomobil Hırsızı Sonunda Yakalandı

Samsun’da iki otomobil ile bir kapalı kasa kamyonetin plakasını çaldığı şüphesiyle gözaltına alınan bir kişi tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Otomobil Hırsızı Sonunda Yakalandı

Samsun’da iki otomobil ile bir kapalı kasa kamyonetin plakasını çaldığı şüphesiyle gözaltına alınan bir kişi tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

07 Haziran 2016 Salı 14:56
Otomobil Hırsızı Sonunda Yakalandı

Söz konusu olay, İlkadım İlçesi Zafer Mahallesi'nde gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, yaklaşık 18 gün önce Zafer Mahallesi’nde gerçekleşen olayda çeşitli suçlardan kaydı bulunan C.K.(25), Letafet Caddesi’ndeki özel bir otoparktan A.D.O adlı bir bayana ait aracı çaldı. Şüpheli çaldığı otomobil ile Karasamsun Mahallesi'ne giderek otomobilin plakalarını değiştirmeye çalıştı. Fakat orada bulunan vatandaşların gözünden kaçmayan hırsız otomobili bırakıp kaçtı. A.D.O.'nun şikayeti üzerine soruşturma başlatan polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden çeşitli suçlardan kaydı bulunan şüphelinin kimliğini tespit edip yakalama çalışmalarına koyuldu. Güvenlik güçlerinin yakalama çalışmaları başlattığı şüpheli 2 gün önce de bu kez Atakum ilçesi Çakırlar Yalı Mahallesi'nde oturan İ.G.'ye ait üzerinde anahtarı unutulan otomobili park halindeyken çalıp kaçtı. Daha sonra Canik ilçesi Hasköy Mahallesi’nde F.E.'ye ait park halindeki kapalı kasa kamyonetin plakasını çalıp İ.G.'nin otomobiline takan C.K., otomobil ile bir süre gezdikten sonra aracın yakıtının bitmesiyle İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde aracı terk etti.
Her üç olayla ilgili soruşturma yürüten polis ekipleri şüpheliyi dün Canik ilçesinde yakaladı. Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin tamamlanmasının ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edilen C.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 07.06.2016 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.