banner388
banner390
banner410
banner408

OMÜ Öğretim Üyesi Özdemir, toprağa verildi

Hayatını kaybeden 53 yaşındaki OMÜ Öğretim Üyesi Muammer Özdemir, son yolculuğuna uğurlandı.

banner269

OMÜ Öğretim Üyesi Özdemir, toprağa verildi

Hayatını kaybeden 53 yaşındaki OMÜ Öğretim Üyesi Muammer Özdemir, son yolculuğuna uğurlandı.

21 Şubat 2018 Çarşamba 14:04
OMÜ Öğretim Üyesi Özdemir, toprağa verildi

Samsun haber - Kanser hastalığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören 53 yaşındaki Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muammer Özdemir, hayatını kaybetti. OMÜ Öğretim Üyesi Özdemir için Mühendislik Fakültesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

SEVENLERİ KATILDI

Merhum Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muammer Özdemir için düzenlenen törene ailesi, yakınları, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol Elevli ve fakülte yönetimi, öğretim üyeleri, mesai arkadaşları, Fakülte personeli ve öğrencileri katıldı.

MEKANI CENNET OLSUN

Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Okan Özgönenel yaptığı konuşmada, "Mahalleden çocukluk arkadaşım, birlikte top oynadığımız, aynı dönemde aynı askerlik hizmetinde bulunduğumuz, 14-15 yıldır da birlikte çalıştığımız sevgili Muammer’i amansız bir hastalıktan dolayı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Başta ailesi ve sevenleri olmak üzere hepimizin başı sağ olsun. Ailesine sonsuz sabırlar diliyorum. Muammer kardeşim mekânın cennet olsun” dedi.

HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güven Önbilgin ise Özdemir'in hatırasını yaşatacaklarının altını çizerek, "Muammer, 35 yıldır beraber olduğum arkadaşım, kardeşim, yardımcım ve bir nevi bizim manevi evladımızdı. Çok iyi bir insan, değerli bir akademisyen, özverili bir yönetici; bunların hepsini maalesef kaybettik. Ama umarım Muammer’i başka yollardan yaşatırız. Allah rahmet eylesin, ışıklar içinde yatsın. Hepimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

Yrd. Doç. Dr. Muammer Özdemir Samsun’un Tekkepınar Mahallesi’nde öğle namazını müteakip toprağa verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cihan 2018-02-21 15:33:57

Allah rahmet eylesin iyi bir eğitimci iyi bir insandı,sessiz sakin yapısı,ders anlatırken ki konuya hakimliği mükemmeldi Üniversitede iken iki sene derslerimize geldi. Okan hoca Güven hoca hepiniz değerli eğitimcilersiniz. Sizlerde iyi ki varsınız.