banner388

OMÜ Mezunları Buluştu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi' mezunları, düzenlenen Mezunlar Günü Buluşması’nda bir araya geldiler.

OMÜ Mezunları Buluştu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi' mezunları, düzenlenen Mezunlar Günü Buluşması’nda bir araya geldiler.

20 Mayıs 2016 Cuma 18:12
OMÜ Mezunları Buluştu

OMÜ Mezunlar Koordinatörlüğü'nde bulunan mezunlarını OMTEL Otel'de bir araya getirdi. Her yıl 19 Mayıs tarihinden sonraki ilk Cuma yapılmasına karar verilen OMÜ Mezunlar Günü Buluşması OMTEL Otel’de gerçekleştirildi. Mezunlarla kurulan iletişimin daha da sağlam olamasını hedefleyen etkinlik, tüm mezunların dönem arkadaşlarıyla tekrar bir araya gelmesini sağlıyor. Etkinliğe ise; OMÜ Rektörü olan Prof. Dr. Hüseyin Akan, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu, OMÜ Rektör Yardımcısı ise Prof. Dr. Sevilhan Mennan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Kaplan, OMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi olan Prof. Dr. Şenol Eren, OMÜ mezunu Patika müzik grubu solisti Tolga Köseoğlu, grup üyeleri, öğretim üyeleri ile OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanları, OMÜ Öğrenci Topluluk Üyeleri mezunlar katıldı.
 
‘’KİŞİLİĞİN OLUŞMASINDAKİ EN ÖNEMLİ DÖNEM ÜNİVERSİTE DÖNEMİDİR’’

Programda bir konuşma yapan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, "Zannediyorum ki insanların kişiliğinin oluşumundaki en önemli etken üniversite dönemidir. İnsanın kişiliği üniversitede daha fazla şekilleniyor. Üniversite okuyan öğrencinin sosyal çevresi de bu doğrultuda şekilleniyor. Özellikle balkan ülkeleri ve Türki devletlerden lisans eğitimi almak için buraya gelmiş olan öğrencilerimiz dönmemek için elinden gelen çabayı gösteriyorlar. En unutulmaz anlar üniversite zamanlarıdır. İlgi alanlarımızı üniversite yıllarında güçlendiririz. 1980'den önce imkanlar daha kısıtlıydı. Yurtlarda da fazla yer olmuyordu. Bizim zamanımızda 18-20 kişilik yurt odaları vardı. Benim okulu bitirince tek hayalim, çeşmesi sıcak su akan bir banyo idi. Öğrencilikte bunlara dahi hasret kalıyorsunuz. Belki o zaman öğrenciliğin hemen geçmesini istiyorduk ama şimdi geri dönüp baktığınızda en çok hatırladığınız, belki buruk bir şekilde yad ettiğimiz anlar o anlar. O günlerden devam eden arkadaşlıklarımız var. Bu tarz mezunlar günü buluşması programlarında güzel şeyler yad ederiz diye düşünüyorum" dedi.
Programdan sonra ise öğrenci topluluklarına, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu, OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanları, OMÜ Öğrenci Topluluk Üyeleri, Patika grubuna, mezunlara teşekkür hediyeleri takdim edildi. Daha sonra grup Patika’nın eşliğinde şarkılarla eğlendiler.

Son Güncelleme: 07.06.2016 14:07
Anahtar Kelimeler:
OmüBuluşmaMezunOmtel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.