banner388

Öğrencilerden Akülü Araç Hediyesi

Samsun'un İlçesi Olan Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi Öğrencileri Ve Öğretmenlerinden Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi’ne Akülü Engelli Aracı Hediye Edildi

Öğrencilerden Akülü Araç Hediyesi

Samsun'un İlçesi Olan Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi Öğrencileri Ve Öğretmenlerinden Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi’ne Akülü Engelli Aracı Hediye Edildi

12 Mayıs 2016 Perşembe 16:19
Öğrencilerden Akülü Araç Hediyesi

Kızılırmak Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri hayırsever vatandaşlardan aldıkları yardımlarla alınan engelliler için üretilmiş akülü aracı ihtiyacı olan bir vatandaşa verilmek üzere Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şube Başkanı Recep Köksal’a teslim etti. Okul bahçesinde düzenlenmiş olan törene Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Emniyet Müdürü Mustafa Yigit, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Değermenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Mehmet Ali Katipoğlu, daire amirleri, ile okul yöneticileri veliler ve öğretmenler katıldı.

DEMİRKOL’A PLAKET

Dernek adına başkan Recep Köksal, Okul Müdürü Ömer Demirkol’a günün anısına ve desteklerinden dolayı plaket verdi. Belediye Başkanı Zihni Şahin burada yaptığı konuşmada, “Bugün burada yardımlaşmanın güzel bir örneğini görüyoruz. Bizler belediye olarak bu tür yardımları yapıyoruz. Sürekli olarak ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaktayız. Toplumun dayanışması ayrı bir güzel. Çünkü burada birlikteliğin, beraberliğin, kardeşliğin ve dostluğun güçlenmesi adına güzel bir proje gerçekleşti. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Ayrıca bu faaliyet okulun dışarıdaki prestijini de arttırır. İnsanların bu okula bakış açısını daha da güzelleştirir. Güzel bir örnek olacağını düşünüyorum. Tekrar başta okul müdürümüz Ömer Demirkol, onun nezdinde tüm eğitimci ve öğrenci arkadaşları kutluyorum” dedi. 
Akülü aracın teslim edilmesinden sonra Bafra protokolü, okul öğrencilerinin hazırladığı coğrafya sergisinin açılışı yaparak birlikte sergiyi gezdiler.
 

Son Güncelleme: 09.06.2016 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.