banner388
banner390
banner410
banner408

Öğrenci Rica Etti, Başkan Kırmadı

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 29 Ekim İlkokulu ziyaretinde öğrencilere ders anlattı.

banner269

Öğrenci Rica Etti, Başkan Kırmadı

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 29 Ekim İlkokulu ziyaretinde öğrencilere ders anlattı.

03 Mayıs 2016 Salı 17:08
Öğrenci Rica Etti, Başkan Kırmadı
‘’ BELEDİYELİĞİ SİZDEN DİNLEYELİM BAŞKANIM ‘’

29 Ekim İlkokulu 4-B sınıfı öğrencilerinden Bera Şahin, Belediye Başkanı Zihni Şahin’i telefonla arayarak sınıflarına davet etti. Öğrenci Bera Şahin, telefonla aradığı başkana yerel yönetimler ile ilgili ders konularından olan belediye başkanlarının görevleri konusunu bizzat kendisinin anlatması ricasında bulundu. Başkan Şahin de öğrencinin bu isteğini kırmayarak okulu ziyaret etti, sınıf öğretmeni Nazmiye Sulak ve okul müdürü eşliğinde konuyu öğrencilerle birlikte işledi. Öğrencilerin sorularının ardından Başkan Şahin, belediye hizmetlerinden de kısaca bahsetti.

‘’ ÇOCUKLAR BİZİM YARINLARIMIZ ‘’

Başkan Şahin’in okula gelmesinden çok mutlu olduğunu söyleyen Bera Şahin, ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür etti. Derste öğrencilerle mutlu dakikalar geçirdiğini ifade eden Başkan Şahin ise," Çocuklarımız bizlerin geleceği. Elimizden geldiğince özenle onları eğitmeli, onlarla ilgilenmeliyiz. Çocuğumuz bizi davet etti, biz de icabet ettik. Mutlu oldum. Hepsinin gözlerinden öpüyor, onlara başarılar diliyorum ” dedi.

Dersten sonra öğretmenleri ile sohbet eden Başkan Şahin, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından okuldan ayrıldı.
  
      
 
 
Son Güncelleme: 03.05.2016 17:29
Anahtar Kelimeler:
EğitimZihni şahinOkul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.