banner388

Murzioğlu Yeniden Başkan

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimlerine tek liste olarak giren Salih Zeki Murzioğlu yeniden başkan seçildi.

Murzioğlu Yeniden Başkan

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimlerine tek liste olarak giren Salih Zeki Murzioğlu yeniden başkan seçildi.

07 Nisan 2018 Cumartesi 16:55
Murzioğlu Yeniden Başkan

Samsun haber - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimlerine tek liste olarak giren Salih Zeki Murzioğlu yeniden başkan seçildi. Samsun TSO seçimlerinin ardından TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurul Delegeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, TSO Meclis Başkanı ve Yardımcıları, Meclis Katip Üyesi, Hesapları İnceleme Komisyonu, Mevzuat Komisyonu ve Temsilcilikler seçimi yapıldı. Meclis Başkanlığı görevine Haluk Akyüz getirildi.

“Camiamıza hayırlı uğurlu olsun”

Yeni seçilen Meclis Başkanına da başarılar dileyen Murzioğlu, “3 Nisan’da yapılan meslek komitesi seçimlerinde ekibimizle beraber büyük bir çoğunlukla tek liste halinde çıktık. Bugün artık seçim bir formalite şeklinde oldu. Tek liste halinde yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri seçildi. Meclis Başkanı, Meclis Başkan Vekili ve Meclis Başkan Katibi seçildi. Hayırlı uğurlu olsun. Yeni seçilen Meclis Başkanımız Haluk Akyüz’e de başarılar diliyorum. Görevini layıkıyla yerine getireceğinden eminim. Samsun’umuza ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

“Devam eden diğer projelerimizde var”

Yaptıkları projelerden bahseden Murzioğlu, “9 sene ticaret ve Sanayi odası Başkanlığı yaptım. Bu süre içerisinde Samsun’da bir ortaklık kültürü gelişti. Ortaklık kültürü neticesinde Samsun’a Fuar ve Kongre Merkezi’ni, Lojistik Köyü, Tekno Parkı ve Samsun Metal Meteoroloji Kalibrasyon Merkezini kazandırdık. Bunun yanı sıra odamıza bir hizmet binası kazandırdık. 9 sene içerisine sığdırdığımız makro projeler bunlardır. Elimizde devam eden diğer projelerimizde var ve onları da tamamlayacağız” şeklinde ifade etti.

“Hizmetlerimiz devam edecek”

Oda olarak Ticaret ve Sanayi Odası Üniversitesi açmak en büyük hedefleri olduğunu söyleyen Murzioğlu, “Bu 9 seneden sonra benim buradaki hedefim, Samsun’a yine bu ortaklık çerçevesinde Ticaret ve Sanayi Odası Üniversitesi kazandırmak. Bunun için çaba sarf edeceğim. En büyük hedeflerimden bir tanesi budur. Geçmişte olduğu gibi yine hizmetlerimiz devam edecek. Bugün listede yer alamayan arkadaşlarımız belki alınganlık gösteriyorlar ama kesinlikle göstermesinler. Bizim 85 kişilik kalabalık bir meclisimiz var. Herkese bu listelerde yer verme şansımız yok. Hepsi iyi yerde olmaya layık ve gönül ister ki hepsi bir yerde olsun. On arkadaşlarımızı da Yüksek İstişare Kurulunda yer vereceğiz. Yüksek İstişare Kurulu, Türkiye Borsalar Birliğinde ilk defa kuruluyor. Meclis dışından da sektöründe başarılı olmuş, tecrübelerini bizimle paylaşacak ve bize yol gösterecek büyük kuruluşların ortaklarını, sahiplerini veya CEO’larını da bu kurulun içerisine alacağız” diye konuştu.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 08.04.2018 09:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 5561 2018-04-07 17:43:11

her çıkışın bir inişi vardır elbet

Avatar
Yazık 2018-04-08 10:33:42

Menzil devam yani.