banner388

Minik Muhammet Bugün Toprağa Verildi

Geçirdiği Bademcik Ameliyatı Sonrası Hayatını Kaybeden 2 Yaşındaki Muhammet Bugün Toprağa Verildi

Minik Muhammet Bugün Toprağa Verildi

Geçirdiği Bademcik Ameliyatı Sonrası Hayatını Kaybeden 2 Yaşındaki Muhammet Bugün Toprağa Verildi

26 Nisan 2016 Salı 14:29
Minik Muhammet Bugün Toprağa Verildi

BADEMCİK AMELİYATI SONRASI RAHATSIZLANDI

Samsun'da, bademcik ameliyatı olduktan on gün sonra evinde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren iki yaşındaki çocuk bugün toprağa verildi. 
Olay, Samsun'un Çarşamba ilçesi Yalı mahallesinde dün meydana geldi. Samsun'da bir hastanede 13 Nisan'da bademcik ameliyatı olduğu öğrenilen iki yaşındaki Muhammet Furkan Akman'ın aniden ağzından ve burnundan kan gelmeye başladı.
Ailesi tarafından zaman kaybetmeden özel bir hastaneye kaldırılan çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

OTOPSİ SONUÇLARI KESİN ÖLÜM NEDENİNİ BELİRLEYECEK

Muhammet'in ölümünün şüpheli bulunması nedeni ile cenazesi önce Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Trabzon'daki işlemlerin ardından cenazesi ailesine verildi. Minik Muhammet, Çarşamba ilçesi Çınarlık mahallesindeki Çınarlık Camisinde öğlen kılınan cenaze namazının ardından mahalledeki mezarlıkta toprağa verildi. Aile konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmazken, minik Muhammet’in kesin ölüm sebebinin otopsi sonucunda belli olacağı öğrenildi.




 
Son Güncelleme: 26.04.2016 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.