banner388
banner390
banner410
banner408

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan Samsun'a destek

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Samsun Bilim Sanat Merkezi tarafından yürütülen ‘Fidandan Çınara’ adlı sosyal sorumluluk projesine katkı olarak video hazırladı.

banner269

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan Samsun'a destek

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Samsun Bilim Sanat Merkezi tarafından yürütülen ‘Fidandan Çınara’ adlı sosyal sorumluluk projesine katkı olarak video hazırladı.

25 Mayıs 2020 Pazartesi 13:19
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan Samsun'a destek


Samsun Bilim ve Sanat Merkezi, korona virüsü salgınından en çok etkilenen 65 yaş üzeri vatandaşlara moral olması amacıyla ‘Fidandan Çınara’ isimli bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

ULUSAL BİR PROJEYE DÖNÜŞTÜ

Öğrenci, veli ve öğretmenlerin katkılarıyla büyüyen proje, ulusal bir sosyal sorumluluk projesine dönüştü.

Projeye Türkiye’nin dört bir yanında destek yağarken son olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da sosyal sorumluluk projesine hazırladığı video ile katıldı.


Bakan Selçuk videoda verdiği mesajda, “Kıymetli büyüklerim isterdik ki Ramazan Bayramı’nda sizlerle birlikte olalım ziyaretinize gelelim ve birlikte hasbihal edelim fakat bildiğiniz gibi tüm dünyanın mücadele ettiği bir salgın sürecinin içindeyiz. Sizlerin sağlığı bizler için çok önemli. Yaşadığımız bu süreçten ötürü ziyaretinize gelemeyen bayramınızı kutlayamayan seslerini duyuramayan öğrencilerim öğretmenlerimin sizlere sevgi, saygı ve selamlarını getirdim. Biliyoruz ki sizler bizlerin yollarını gözlemişsinizdir. Fiziki olarak birlikte olmasak da gönüllerimizin sizlerle birlikte olduğunu bilin istedik. Böylece bayramı bayram gibi coşkuyla ve sevinçle, gönül birliği içinde kutlayalım. Birbirimize duyduğumuz bu özlemle hasreti bu vesileyle azaltalım. Biliyoruz ki sizlerin tecrübeleri ve şahsiyetleri ile yoğrulmamış bir eğitim her zaman eksik kalacaktır. Torunlarınıza aktaracağınız birçok tecrübe ve sunacağınız birçok bilgi var. Kuşaklar arasındaki bu aktarım nesilleri birbirine sımsıkı bağlayacaktır. Başta Samsun Huzurevinde kalan kıymetli büyüklerim olmak üzere gelecek bayramlara birlikte ve beraberce kutlamayı temenni ederim. Ramazan Bayramınızı en içten duygularımla kutlar hürmetle ellerinizden öperim” dedi.


Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşku Esen de verdiği mesajda, “Bayramlar küçüklerin gözlerindeki mutluluğun büyüklerin gözlerinde her elleri öpüldüğünde gurur gözyaşlarına dönüştüğü özel günlerdir. Bugünlerde fiziksel olarak büyüklerimizden uzak olsak bile gönül olarak hemen yanlarındayız. Yüzlerindeki her çizgide ayrı bir deneyim olan büyüklerimizin ellerinden öper bayramlarını en içten dileklerimle kutlarım. Samsun Bilim Sanat Merkezimizin Fidan’dan Çınar’a isimli sosyal sorumluluk projesi kuşaklararası sevgi bağını daha da güçlendirdi için çok değerlidir. Bayramda büyüklerimizle bizleri bir araya getirdiği için onlara da ayrıca teşekkür ederim” şeklinde konuştu.


Projeye ayrıca Gülsin Onay, Ali Cihat Aşkın, Çetin Akdeniz, Mazlum Çimen, Mine Mucur, Cengiz Kurtoğlu, Hüseyin Turan, Paul Dawyer, Burçin Büke, Musa Göçmen, Şafak Sezer, Sinan Engin ve Tuncay Şanlı gibi sanat ve spor dünyasında ünlü isimler de gönderdikleri videolarla destek verdi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif 2020-05-25 13:50:52

Acaba sayın milli eğitim bakanımız batmış bitmiş ölmüş olan ve cenazesi kaldırılması bekleyen öğrenci servislerini ne zaman kaldırır ki