banner388
banner390
banner410
banner408

Meteoroloji Bölge Müdürü’ne Veda Yemeği

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nde araştırmacı olarak geçici görevle görevlendirilen Meteoroloji 10. Bölge Müdürü Murat Asar için veda yemeği verildi.

banner269

Meteoroloji Bölge Müdürü’ne Veda Yemeği

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nde araştırmacı olarak geçici görevle görevlendirilen Meteoroloji 10. Bölge Müdürü Murat Asar için veda yemeği verildi.

03 Mayıs 2016 Salı 10:24
Meteoroloji Bölge Müdürü’ne Veda Yemeği
‘’ BİR GÜNDE 4 MEVSİMİ AYNI ANDA YAŞADIM ‘’

Duygusal anların yaşandığı gecede konuşan Meteoroloji 10. Bölge Müdürü Murat Asar, 4 yıldır görev yaptığı Samsun’u çok sevdiğini ve şehre alıştığını belirterek, “  Burada çok güzel günlerimiz oldu. Kaliteli bürokratlarla çalışmak bana onur verdi. Ailece şehri de o kadar çok sevdik ki artık Samsunlu olmuştuk. Samsun, tecrübe anlamında da bana çok şey kazandırdı. Bir günde 4 mevsimi ilk kez Samsun’da yaşadım. Bu literatürde görülmemiş bir şeydir. Kendisini geliştirmek isteyen meteorolojistlerin mutlaka burada görev yapması gerekiyor. Samsun, Karadeniz ve özellikle de Samsun, atmosferin her türlü davranışını görebileceğimiz, her an her şeyin beklenmedik şekilde değişebileceği, bir tahminci için zor olan bir parkur. Özellikle son zamanlarda sıkça yaşadığımız sel ve taşkın olaylarının şehir hayatını zaman zaman tehdit ettiği, erken uyarıların büyük önem taşıdığı bir bölgede görev yaptık. Allah da bizi utandırmadı ve layıkıyla görevimizi tamamlayarak ayrılıyoruz. Herkese teşekkür ediyorum. Her zaman gönlümün bir kısmı Samsun’da olacaktır ” dedi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Murat Asar’ın Samsun’da görevini başarıyla yürüttüğünü,  çok faydalı hizmetlere imza attığını belirtti. Kurduğu sistemle hava tahminlerini ve yaşanacak felaketleri anında öğrenip tedbir alma imkanını sağladığını ifade eden Başkan Yılmaz, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nü alt yapı, donanım ve işlevsellik bakımından güzel bir noktaya getirdiğinin altını çizdi. Hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz, yeni görevinde de başarılan diledi. Başkan Yılmaz Asar’a Ankara’da da hayırlı ve fayda sağlayacak görevler yapması temennisinde bulundu.

ŞAHİN : ‘’ SÜREKLİ ATANIYORUZ,YAPTIĞIMIZ İYİ ÇALIŞMALAR BURADA KALIYOR ‘’

Samsun Valisi İbrahim Şahin ise “ Kamu görevlisi olmanın bir yanı da atanmaktır. Bir göreve atanırsınız, daha sonra o görevden ayrılıp başka bir göreve atanmak durumunda kalırsınız. Samsun gibi bir yerde vali olarak sizinle çalışmak memnuniyet verici. Samsun özellikle meteorolojik olarak yöneticilerin sorun olduğunda hızlıca bilgilendirildiği bir yerdir. Şehri daha ileri taşıma adına enerjimizi sarf ediyoruz. Bizden beklenen bu olsa gerek diye düşünüyorum. Samsun’a zaten bu yaraşır. Samsun’a yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Meteoroloji Bölge Müdürümüze bundan sonraki yaşamında ve görevinde başarılar diliyorum ” ifadelerini kullandı.

Sohbetin ardından Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Meteoroloji 10. Bölge Müdürü Murat Asar’a tablo, Vali Şahin ise çini vazo hediye etti.
 
Son Güncelleme: 03.05.2016 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.