banner388
banner390
banner410
banner408

Konuklara Samsun Gezdirildi

AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı, Şanlıurfa Siverekli öğrencileri Samsun'da konuk etti.

banner269

Konuklara Samsun Gezdirildi

AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı, Şanlıurfa Siverekli öğrencileri Samsun'da konuk etti.

25 Mayıs 2016 Çarşamba 18:26
Konuklara Samsun Gezdirildi

Atakum AK Parti İlçe Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dahilinde Siverek Çağ İlköğretim Okulu öğrencilerini Samsun'da ağırladı. Siverek Çağ İlköğretim Okulu'ndan gelen öğretmen ve öğrenciler için 3 gün süren bir dizi program organize edildi. Program; Bandırma Vapuru ziyaretiyle başlayıp ardından hayvanat bahçesi, kurtuluş yolu, kent müzesi, Amazon Köyü, kanyon gezisi, teleferik yolculuğu, sahil yürüyüşleri, Amisos Kral Mezarları ve Çakırlar Korusu şeklinde sürdü.

"BU ÜLKE HEPİMİZİN"
AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin yaptığı konuşmada, öğrencileri ve öğretmenlerini Samsun'da görmekten çok mutlu olduklarını belirtti. Şahin, "Bu ülke hepimizin, doğulumuz batılımız yok, biz bir bütünüz. Aslında doğuda çocuk olmak hayata erken atılmaktır. Türlü imkansızlıklar içinde yeşermeye çalışmaktır. Okuldan sonra tarlasına koşmak hayvan bakmaktır. Masumiyetimizin simgesi geleceğimizin temelleri çocuklarımız belki de daha önce evlerinden sokaklarından başka yer görmediler ama bugün burada Samsun'da bizlerle. Bizim çocuklarımız hepsi, bizim umutlarımız. Onun için bu güzellikleri hep beraber yaşayalım dedik ve gözlerindeki pırıl pırıl ışıltıyı hissettiğimizde işte o an her şeye bedeldi ve böyle bir projede ev sahipliği yapmaktan, onları ağırlamaktan daha çok mutluluk duyduk. Samsun'da düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayram programında öğrencilerimiz o atmosferi şehrimizde hissederek yaşasın istedik. Bu çalışmalar, doğu, batı, kuzey, güney arasında gönül köprüleri oluşturmak, kalpten kalbe sevgi bağları oluşturma adına çok önemli. Bu projelere devam etmeyi düşünüyoruz" şeklinde konuştu.
Şahin, ayrıca öğrencilerin 3 günlük programı için maddi ve manevi destek veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, organizasyonun her safhasında olan Zeynep Bilgin Bayraktar ve Rehber Öğretmeni Sevda Vurgun'a teşekkür etti.
Siverek Çağ İlköğretim Okulu öğrencileri, "Samsun'a iyi ki geldik. Çok sıcak karşılandık. Çok mutlu olduk, çok güzel şeyler ve yerler gördük. 1919 metre olan en büyük Türk bayrağımızı gördüğümüzde çok duygulandık ve mutlu olduk. Kanyonları gezdik, Bandırma Vapuru, Amazon Köyü'nü ve denizi gördük" şeklinde konuştular. 
Program sonunda öğrenciler özel hediyelerle birlikte uğurlandılar.
 

Anahtar Kelimeler:
AtakumAtatürkSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.