banner388
banner390
banner410
banner408

Kırmızı Fularlı Terörist Rakka'da öldürülmedi

Samsun'da defalarca eylemlere katılan kırmızı fularlı teröristin Rakka'da öldürülmediği ortaya çıktı.

banner269

Kırmızı Fularlı Terörist Rakka'da öldürülmedi

Samsun'da defalarca eylemlere katılan kırmızı fularlı teröristin Rakka'da öldürülmediği ortaya çıktı.

09 Haziran 2017 Cuma 10:14
Kırmızı Fularlı Terörist Rakka'da öldürülmedi

Samsun haber - Gezi Parkı sürecinde Kırmızı Fularlı Kız olarak simge haline gelen daha sonra PKK'nın kampına giderek terörist olan Ayşe Deniz Karacagil ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Rakka'da DEAŞ terör örgütü tarafından öldürüldüğü söylenen Kırmızı Fularlı Terörist Karacagil'in başka yerde öldürüldüğü öğrenildi.

HAYALİ KAHRAMAN

Türk Silahlı Kuvvetleri, Terörist Karacagil'i Kato Dağı'nda yürüttükleri bir operasyonda öldürdü. PKK terör örgütü Karacagil'i Rakka'da ölmüş gibi göstererek bölgenin simgesi yapmaya çalıştı.

SKANDAL AÇIKLAMA

Kırmızı fularlı teröristin annesi kızının ölüm haberini alınca skandal bir açıklamaya imza atmıştı. Anne Erçağan, "Daha iyi olacağız. Onun direnişini kesinlikle ben devam ettireceğim. Onun yaşamdaki duruşuna sahip çıkacağız. Hiçbir şekilde 'ah vah' demeyeceğiz. O hepimizin cevahir yüreklisi" diye konuşmuştu.

SAMSUNLU POLİS ŞEHİT OLDU

24 Mayıs Çarşamba günü Kato Dağı'nda gerçekleştirilen terör operasyonunda Samsunlu özel harekat polisi Mesut Yılmaz çıkan çatışmada şehit olmuştu.

EYLEMLERE KATILDI

Kırmızı Fularlı Terörist Ayşe Deniz Karacagil'in daha önce Samsun halkevleri tarafından düzenlenen eylemlere katılarak destek verdiği bilgisine ulaşıldı.

Son Güncelleme: 09.06.2017 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.