banner388

Kerimcan Durmaz'a Samsun'da Saldırı

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın dün gece sahne aldığı Samsun’da silahlı saldırıya uğradığı iddia ediliyor.

Kerimcan Durmaz'a Samsun'da Saldırı

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın dün gece sahne aldığı Samsun’da silahlı saldırıya uğradığı iddia ediliyor.

01 Aralık 2016 Perşembe 09:26
Kerimcan Durmaz'a Samsun'da Saldırı

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz dün akşam konser üzere Samsun’a geldi. Piazza AVM içerisinde bulunan Hayal Kahvesi adlı mekanda sahneye çıkan Durmaz, kendisini dinlemeye gelenlere keyifli dakikalar yaşattı. Son dakikalara kadar güzel geçen konserde koruma olduğu tahmin edilen kişi ya da kişilerin önce Kerimcan Durmaz’ın kulağına bir şeyler söyledikleri, ardından Durmaz’ın da kendisini dinlemeye gelenlere teşekkür edip sahneden ayrılmak üzere olduğu esnada ise silahların ateşlendiği iddia ediliyor.

Sosyal medya üzerinden olayla ilgili birçok bilgi gelmeye başladı. Bunlara göre öndeki dört masadan 5 ya da 6 kişi Durmaz’a saldırdığı, yerlerin kan içinde kaldığı ve ışıkların bir anda söndüğü iddia ediliyor. İzdihamın yaşandığı olayda sandalyelerin, bira şişelerinin havada uçuştuğu da iddialar arasında.

Olayı anlatan sosyal medya kullanıcıları tuvaletlere kaçıştıklarını, yerlere yattıklarını, kimliği belirsiz 5-6 kişinin silahla ateş açtığını, polislerin müdahale ettiği olayda çok sayıda yaralı olduğu, çok sayıda genç insanın yaralandığı yönünde birçok paylaşım yaptılar.

Olay sonrasında konuşan Kerimcan Durmaz, sahnedeyken birilerinin kendisini tutup dışarı çıkarırken ayağının burkulduğunu söyledi. Herhangi bir silah sesi duymadığını belirten Durmaz, çıkan kavganın kendisiyle alakası olmadığını da ekledi.

Sosyal medyada olay sonrası sanatçının kimliği ile ilgili yoğun tartışmalar başladı. Olay Twitter'da TT oldu.





 

Son Güncelleme: 02.12.2016 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuğba 2016-12-01 12:04:56

Yakıştaramadım gerçekten hiç seni seviyoruz biz canım

Avatar
Sefa 2016-12-02 06:53:35

Allah razi olsun ates edene kardesime bu krds ceza alirsa her hafta duzenli para yatiririm bu krdse Allah yar ve yardimcin olsun krdsm

Avatar
Mehmet 2016-12-08 17:51:03

Neden dovdunuzzz 05327719893 ben anlamadım