banner388

Kaymak: Samsunspor Süper Ligde görmek istiyoruz

Samsun Valisi Osman Kaymak, "İsteğimiz Samsunspor’un Süper Lig'e çıkarak kalıcı olmasıdır" dedi.

Kaymak: Samsunspor Süper Ligde görmek istiyoruz

Samsun Valisi Osman Kaymak, "İsteğimiz Samsunspor’un Süper Lig'e çıkarak kalıcı olmasıdır" dedi.

29 Kasım 2019 Cuma 13:43
Kaymak: Samsunspor Süper Ligde görmek istiyoruz

Samsun’da, amatör branşlarda dereceye giren ve madalya kazanan sporculara ödül töreni düzenlendi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından, Şehit Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen törende Samsun Amatör Ligi'nde 2019 yılında şampiyon olan takımlara ve amatör branşlarda dünya ve Avrupa şampiyonalarında başarılı olan sporculara ödülleri verildi. 

Program kapsamında açıklamalarda bulunan Vali Kaymak şu ifadelere yer verdi:

"100 Yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu’da umutların tükendiği anda İstanbul’dan gelerek Samsun’da Milli Mücadele'yi başlattığını hatırlatan Vali Kaymak, “Bizler sporda, sanatta, sanayide, bilimde, eğitimde ve sağlıkta her alanda iddialı olmak durumundayız. Bu iddialı ülkenin iddialı kenti Samsun ve iddialı Samsun’un gençleri de sizlersiniz. İlimizde her branşta müthiş salonlarımız var. Bu salonlar bizlere sorumluluk yüklüyor. Bu salonlarımızda uluslararası müsabakalarda kan rengini şehitlerimizden alan bayrağımızı göndere çektirecek, İstiklal Marşımızı bizden başkalarına da dinletecek gençler bekliyoruz. Samsun’a spor kenti özelliğini kazandıran sizlersiniz. Ben sporcu kardeşlerimden şunu bekliyorum. Öncelikle Samsun ve Türkiye birincilikleri daha sonra arkasından kendinize bir uluslararası başarıyı hedeflemelisiniz. Tabii ki futbol çok önemli bir branş ve Samsunspor bunların baş aktörüdür. İsteğimiz Samsunspor’un Süper Lig'e çıkarak kalıcı olmasıdır. Özel sporda şuan Türkiye bir atakta ve özel sporcularda başrolü Samsun çekiyor. Diğer spor alanlarında da bunu bekliyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2019-11-29 14:10:55

Bunu sizmi söylüyorsunuz sayın vali
Oturduğun koltuğa dön bir bak belki hatırlarsın ne iş yaptığını senin görevin doğruları söylemek doğruları çarptıp yanlış göstermemektedir bırak samsun sporu samsun da işsizliği açıkla da ortalık bayram havası olsun

Avatar
adil kucuk 2019-11-29 18:18:29

O zaman azicik yardim edin biz de inanalim ..gercekten istediginize...

Avatar
Canik 55 2019-11-29 21:12:27

Maçların canlı yayınını engelleyerek mi?

Avatar
Ali balbal 2019-11-29 22:27:39

Sayin valim hemserim olur ama sonucta bizim kalbimiz Samsun ve Samsunspor icin atar onun icin ondan Samsunda onun ismini hatirlatacak icraatlatda gormek istiyoruz henuz Samsun icin bir icraatini goormedik.Makamda oturmayla bur iki yemek tplantilarina katilmayla bu us yurumuyor icraat lazim ama o da yok. Samsunun kaderi olsa gerek