banner388

Karaduman’a sürpriz ziyaretler

AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Hakan Karaduman'a hazırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Karaduman’a sürpriz ziyaretler

AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Hakan Karaduman'a hazırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

02 Şubat 2018 Cuma 17:57
Karaduman’a sürpriz ziyaretler

Samsun haber - AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman'a hayırlı olsun ziyaretleri AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, AK Parti 23. Dönem Dönem Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve İlkadım Belediye Meclis Üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu, Uluslar arası Öğrenciler Derneği, Mimar ve Mühendisler Grubu Derneği, TÜMSİAD Samsun Şube Başkanı Adem Aksoy ve yönetimi ile Canik Muhtarlar Derneği ile devam etti.

Ziyaretlerde AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, AK Parti 23. Dönem Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, birlik ve beraberlik vurgusu yaptılar, 2019 yılında gerçekleşecek seçimlerde genç bir başkanın kaptanlığında Samsun'un başarılı olunacağını ifade ettiler.

HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ

Hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan konuklarına teşekkürlerini sunan Karaduman, "İl Başkanlığı görevini devraldığımız günden bu güne kadar, ziyaretlerimiz oldu. Teşkilat çalışmalarımızın yanı sıra, bizlere hayırlı olsun dileklerini iletmek için gelen Milletvekillerimiz, STK Temsilcilerimiz, teşkilat mensuplarımız, belediye başkanlarımız oldu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Teşkilat çalışmalarımız ve ziyaretlerimiz tamamlandıktan sonra hızlı bir şekilde 2019 seçimlerinin hazırlıklarına başlayacağız. Bu seçimlerden de alnımız ak bir şekilde çıkarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.