banner388

Kaldı mı böyle insanlar...

Samsun'da insanlık ölmemiş dedirten bir olay gerçekleşti. Detaylar...

Kaldı mı böyle insanlar...

Samsun'da insanlık ölmemiş dedirten bir olay gerçekleşti. Detaylar...

13 Haziran 2020 Cumartesi 14:55
Kaldı mı böyle insanlar...

ZARARINI İSTEMEDİ


Çiçeklerine çarpıp zarar verdi, o ise kendine maddi zarar veren ailenin yardımına koştu. Samsun'da bir çiçekçi, aracıyla yoldan çıkıp çiçeklerine ve fidanlarına yaklaşık 10 bin lira zarar veren ailenin yardımına koşup onlara hem yardım etti hem de zararını istemeyerek moral verdi.


Kaza, Samsun'un Çarşamba ilçesi Samsun-Ordu karayolu Eğerceli mevkisinde saban 07.30'da meydana geldi. İstanbul'dan Ordu'nun Çatalpınar ilçesine giden 4'ü çocuk 10 kişinin içinde bulunduğu Zafer Güney (29)'in kullandığı 34 CKF 011 plakalı minibüs, yoldan çıkarak çiçek satışı yapan bir iş yerinin önündeki çiçeklere ve ağaç fidanlarına çarptı.

Park halindeki 19 BB 705 plakalı otomobile de çarpan araç, Polat Suiçmez'e ait evin bahçesine uçarak ağaca vurarak yan yattı. Kazada, minibüs sürücüsü Zafer Güney ile 8 yaşındaki Oğuzhan Güney yaralandı. Yaralılar 112 Acil ekipleri tarafından ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı. Araçtan yara almadan çıkan 3'ü çocuk 5 kişi ise kazanın şokunu çok uzun bir süre üzerilerinden atamadı.

10 BİN LİRA ZARARA UĞRATANLARA ÇAY İKRAM ETTİ


Minibüsün çarpması sonucu çiçek tezgahları, çiçekleri ile ağaç fidanları zarar gören çiçekçi Polat Suiçmez, kendi zararını unutup kazazedelerin yardımına koştu. Suiçmez, kazada yara almayan Güney ailesinin fertlerine de çay ve kahvaltı ikram edip onları teselli etti. Kazada yaklaşık 10 bin lira zararı olduğunu söyleyen çiçekçi Polat Suiçmez, "Sadece bir manolya ağacının değeri 2 bin lira. Burada bir aile kaza yapmış ve çoluk çocuk çok korkmuşlar. Ben kendilerine zararımı istemediğimi söyledim. Kaza bu, herkesin başına gelebilir" dedi.


Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Son Güncelleme: 13.06.2020 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BURAK ÖZGÖREB 2020-06-13 15:11:33

HELAL OLSUN. KALDI MI BÖYLE GÜZEL İNSANLAR. ALLAH CC İŞİNE GÜCÜNE BEREKET VERSİN.

Avatar
MİSAFİR 2020-06-13 15:12:35

Seni tebrik ediyorum kardeşim. İşte insanlık budur

Avatar
Sait 2020-06-14 00:01:28

Allah işini gücünü rast getirsin degerli abim yakısanı yapmıssın buzamanda malının peşine kosanlardan deilsin tebrik ediyorum seni

Avatar
Ali 2020-06-13 16:36:50

Babam iyilik yaptın da bu İstanbul belası sana covid19 bulaştırır mesafeni korusaydın