banner388

Kadastro Çalışmalarında Sona Gelindi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Açıklamalarda Bulundu.

Kadastro Çalışmalarında Sona Gelindi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Açıklamalarda Bulundu.

17 Mayıs 2016 Salı 11:27
Kadastro Çalışmalarında Sona Gelindi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından ülke genelinde yürütülen orman kadastro çalışmalarında sona gelindi. Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Bakan Veysel Eroğlu, “Ülkemiz ormanlarında kadastro çalışmalarını en kısa zamanda tamamlayı planlıyoruz. Bu kapsamda, 3 milyon 482 bin dekar orman alanının daha tapusunu aldık. OGM’nin özverili çalışmaları sonucunda Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illerinde 6495 Sayılı Kanun kapsamında 2015 yılı içerisinde toplam 1357 birimden 1212 birimde yapılmakta olan çalışmalarla 3 milyon 482 bin dekar orman alanının kadastrosu tamamlandı. Ayrıca, Amasya ilinin sınırları içinde yer alan 193 birimde orman kadastrosu çalışmaları tamamlanarak, tapuya tescilleri sağlanan 845 bin 920 dekarlık orman alanının tapuları alındı” diye konuşma yaptı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, orman alanlarının tam yüzde 98’inde kadastro çalışmasının tamamlandığını ifade ederek “Bu kadastro çalışmaları sayesinde kangrene dönen ve yıllardır çözülemeyen 2-B olayını da çözüme kavuşturduk” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 09.06.2016 13:02
Anahtar Kelimeler:
SuBakanOrman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.