banner388

İYİ Parti'den Samsun Valisi Osman Kaymak'a ziyaret

İYİ Parti İl Yönetimi, Samsun Valisi Osman Kaymak'ı makamında ziyaret etti.

İYİ Parti'den Samsun Valisi Osman Kaymak'a ziyaret

İYİ Parti İl Yönetimi, Samsun Valisi Osman Kaymak'ı makamında ziyaret etti.

28 Mart 2018 Çarşamba 11:38
İYİ Parti'den Samsun Valisi Osman Kaymak'a ziyaret

Samsun haber - İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı, ilk olağan kongresini tamamlamasının ardından yeni yönetimiyle birlikte Vali Osman Kaymak'ı ziyaret etti. Samsun Valisi Osman Kaymak, İl Başkanı Ömer Süslü ve ekibine başarılar diledi. Vali Kaymak yaptığı konuşmada Samsun için önemli projelerin hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

İYİ Parti olarak gece gündüz çalışacaklarını söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Ömer Süslü, "Siyaset arenasında yeni bir güneş gibi doğduk. Bunu hem Samsun'a hem de tüm Türkiye geneline yaymak için tüm teşkilatlarımız çalışmaktadır. Özellikle Samsun'un Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşunda önemli bir yere sahip il olması hasebiyle daha güzel bir konumda olması gerekirdi. Fakat maalesef özellikle ekonomik anlamda hak ettiği özeni görememektedir" dedi.

 


Vali Kaymak'ın yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu belirten Başkan Süslü, "Valimiz Osman Kaymak'ın Samsunspor ile ilgili yaptığı çalışmalar takdire şayandır. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Tüm Samsunluların da elini taşın altına koyarak Vali Kaymak kadar çalışması ile birlikte Samsun'un en önemli markası olan Samsunspor'un hak ettiği yere taşınacağına inanıyorum" diye belirtti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.