banner388

İshak Taşçı'da Gazimize Ziyaret

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Diyarbakır’ın Sur İlçesinde Sürdürülen Operasyonlarda Yaralanan Jandarma Astsubay Üstçavuş Erkan Keskin’i Ziyaret Etti

İshak Taşçı'da Gazimize Ziyaret

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Diyarbakır’ın Sur İlçesinde Sürdürülen Operasyonlarda Yaralanan Jandarma Astsubay Üstçavuş Erkan Keskin’i Ziyaret Etti

13 Mayıs 2016 Cuma 16:49
İshak Taşçı'da Gazimize Ziyaret

Diyarbakır’ın Sur ilçesi terörle mücadelede sürdürülen operasyonların 3 ay önce girdiği çatışmada yaraalan Jandarma Astsubay Üstçavuş olan Erkan Keskin, tedavisini Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde tamamlarken tedavinin hemen sonrasında Samsun’un Atakum ilçesindeki evine geri döndü. Kahraman gaziyi evinde ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

‘’YÜZÜK BANA GÜÇ VERDİ’’

Terör örgütü mensupları ile bir evin içerisinde girdiği çatışmada üzerine atılan el bombasının yakınlarında patlamasının ardından yaralanan Gazi Jandarma Astsubay Üstçavuş Erkan Keskin, “Patlamanın ardından bacağımı hissetmiyordum. Molozların arasında süründüğüm esnada bir anda nişan yüzüğümün düştüğünü hissettim. Yaralanmadan 15 gün önce yüzüğümü kaybetmiştim. Nişanlım o zaman bana çok kızmıştı. Yeni bir nişan yüzüğü alıp kargo ile göndermişti. Bir taraftan yüzüğümü bulmaya çalışırken, diğer yandan da  kendimi korumaya çalıştım. O zor anları yaşarken yüzüğümü bulmak bana daha fazla güç verdi. Sürünerek bir delikten dışarı çıktım. Sonrasında tedavi olduğum GATA’daki sürecimde hayata tutundum. Böyle şanlı bir ordunun askeri, böyle büyük bir milletin mensubu olduğum için gurur duyuyorum” diye konuştu.

‘’ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ BİZİM ONURUMUZ, GURURUMUZ’’

Ülkenin içerisinde bulunduğu bu zor durumlardan kurtulabilmesi için dua ettiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ülkemizi bölmek isteyen ve parçalamak isteyenler için bu hayalden ötesine gidemeyecek. Vatanı için gözünü kırpmadan canını vermeye hazır bir milletiz. Bunun en iyi örneklerinden birisi de Erkan Keskin kardeşimizdir. Hain bölücülere fırsat vermemek için girdiği çatışmada gazi olan kardeşimiz bizim için çok kıymetli. Şehitlerimiz ve Gazilerimiz bizim onurumuzdur, gururumuzdur. Bu anlamda tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize bir kez daha şükranlarımızı iletiyoruz” dedi.

‘’UNUTULMAMAK HATIRLANMAK EN BÜYÜK MORAL KAYNAĞI’’

Atakum Belediye Başkanımız İshak Taşçı, Gazi Jandarma Astsubay Üstçavuş Erkan Keskin’e Türk bayrağı hediye ederek, “Çok değerli gazimize verilebilecek en iyi hediye, uğrunda canımızı vermeye bile hazır olduğumuz şanlı Türk Bayrağımızdır” ifadesini kullandı.
Gazi Erkan Keskin ise Başkan Taşçı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Unutulmamak, hatırlanmak bizim en büyük moral kaynağımız. Bu anlamda Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 10.06.2016 10:44
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretGaziGataYüzük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.