banner388

İş adamından aday adaylığı açıklaması  

İş adamı Fatih Kanık, Samsun AK Parti Milletvekili Aday Adaylığını yaptığı basın açıklamasında açıkladı.

İş adamından aday adaylığı açıklaması  

İş adamı Fatih Kanık, Samsun AK Parti Milletvekili Aday Adaylığını yaptığı basın açıklamasında açıkladı.

28 Nisan 2018 Cumartesi 19:10
İş adamından aday adaylığı açıklaması  

Samsun haber - Samsun AK Parti Milletvekili Aday Adaylığını yaptığı basın açıklamasında açıklayan işadamı Fatih Kanık, "Samsunumuzun ve ülkemizin 27.dönem milletvekilliği aday adaylığına AK Partiden Aday Adayı başvurusunda bulunmaktayım" dedi. 

"Siyasette Erdoğan'ın bünyesinde yer almak istedim"

Siyasete AK Partiden başlamak istediğini söyleyen Kınık, "Şehidimizin hangi alanlarda neye ihtiyaç olduğunu görmekteyim, şahsi olarak ticarette başarımın siyaset alanında toplum yararına, gençlik yararına bir şeyler kazandırmak için siyasete AK Partiden başlamak istedim. AK Partinin kurucusu ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bünyesinde siyasette yer almak istedim" şeklinde konuştu.

"Bu mücadelenin içerisinde bulunmaktan onur duyarım"

Ülkemizin bu sıkıntılı döneminde cumhurbaşkanının yanında olmak istediğini belirten Kanık, "Ülkemizin son dönemlerde yaşadığı sıkıntıları sayın genel başkanımız her şeyi ile mücadele etmekte bu mücadele de bir fert olarak ben de bu mücadelenin içerisinde bulunmaktan onur duyarım. Tüm aday adayları ve teşkilatımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim" diye konuştu.

Haber: Müberra Taşçı
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sasa 2018-04-29 18:23:56

MEMLEKETİN MALI DENİZ YEMEYEN KERİZ DERLER