banner388

İlkadım ve Atakum'da eroin ve kokain ticareti

Samsun'da kokain ve eroin ile yakalanan 1 kişi tutuklandı.

İlkadım ve Atakum'da eroin ve kokain ticareti

Samsun'da kokain ve eroin ile yakalanan 1 kişi tutuklandı.

11 Şubat 2020 Salı 19:24
İlkadım ve Atakum'da eroin ve kokain ticareti

Samsun'da kokain ve eroin ile yakalanan 1 kişi tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ve Atakum ilçelerinde uyuşturucu madde satışı yaptıkları bilgisini aldıkları G.D. ve Ö.K. isimli şüpheli şahıslara operasyon düzenledi. İlkadım ilçesi, İstasyon Mahallesi ve Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'ndeki adreslerde arama yapıldı. Yapılan aramalarda, 2 paket halinde 1,05 gram kokain maddesi, 2,3 gram eroin maddesi, 1 adet hassas terazi, 117 adet uyuşturucu madde paketlemesinde kullanılan materyal ile 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Ö.K. ve G.D. "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan gözaltına alınıp Samsun Adliyesine sevk edildi.G.D. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, Ö.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 

Anahtar Kelimeler:
TutuklamaSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.