banner388

İlkadım'da metruk binalar yıkılıyor!

İlkadım Belediyesi, bağımlıların meskeni haline gelen ilçe sınırları içerisindeki metruk binaları yıkma çalışmalarına devam ediyor.

İlkadım'da metruk binalar yıkılıyor!

İlkadım Belediyesi, bağımlıların meskeni haline gelen ilçe sınırları içerisindeki metruk binaları yıkma çalışmalarına devam ediyor.

26 Aralık 2019 Perşembe 23:15
İlkadım'da metruk binalar yıkılıyor!

İlkadım ilçe genelinde güvenlik açısından risk teşkil eden binalar bina sahiplerinin izni doğrultusunda İlkadım Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yakılıyor. Bu kapsamda ekipler Zeytinlik Mahallesi Harun Reşit Sokak No: 27 de bulunan binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Bağımlıların meskeni haline geldi

İlkadım sınırları içerisinde bulunan, mahalle sakinlerinin emniyeti ve sağlığı açısından şehrin estetiğini bozan ve  risk oluşturan binaların yıkımını gerçekleştirmeye devam ettiklerini ifade eden İlkadım Belediyesi Fen  işleri Müdürü Yaşar Kutbay; "Mahallelerimizde, terkedilmiş, yıkılmaya yüz tutmuş, yangın ve göçme tehlikesi arz eden binaları, olumsuz bir durumla karşılaşmadan önce yıkıyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden, gençlerimize kötü örnek teşkil eden metruk binaları muhtarlarımız aracılığıyla tespit edip, ev sahiplerinden de gerekli izni aldıktan sonra ya da mahalle sakinlerimizin talebi üzerine incelemelerimiz ve yine gerekli izinlerin alımından sonra yıkım işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, mahallelerinde bu tür metruk bina var ise bizlere iletmeleridir. Bizlere bilgi verirlerse biz de belediye olarak, bir olumsuzluk yaşanmadan çözüm üretebiliriz" dedi.

"Çocuklarımız sokakta oynamaktan çekiniyordu"

Zeytinlik  Mahallesi Muhtarı Aydın Kaya;" mahallemizdeki metruk binanın yıkımından memnun olduklarını belirterek; "Yıkılması çok güzel oldu. Kötü alışkanlıkları olan kişilerin meskeni haline gelmişti. Çocuklarımız sokakta oynamaktan çekiniyordu. Bu binanın yıkılması çok iyi oldu. İlkadım  Belediyemizin bu hizmetinden dolayı Başkanımız Necattin Demirtaş'a ve emeği geçen tüm çalışanlara çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
IlkadımSamsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erhan... 2019-12-27 10:08:51

Canik ilçesi soğuksuya gelinde metruk binalar görün.Heryer rezillik , fuhuş , uyuşturucu daha neler neler?30 yıldır canikteyim bu soğuksu mahallesi halendaha yıkılacak.Güya BAŞKAN SANDIKÇI 2020 yılında soğuksuyu yıkacak.İnşaALLAH yıkarda şu soğuksu mahallesi tarih olur.Çoluk çocuklar uyuşturucu içiyolar metruk evlerde.Gerizekalılar...

Avatar
Gonca 2019-12-27 20:18:28

Hastanebaşını unutmayın!!!!

Avatar
ibrahim 2019-12-27 08:34:32

Reşadiyeyi unutmayın reşadiyede kaç genç öldü bu evler de.

Avatar
. 2019-12-27 13:54:12

Hepsi hikaye. Zeytinliğin her yeri metruk bina dolu. Küçücük tek katlı bir yapıyı yıkmışlar bir de binaları yıkıyorlar diye haber yapmışlar.

Avatar
mısafır 2019-12-27 15:48:17

ilyaskoydede var metruh bina lar baskan

Avatar
Hanife yildiz 2019-12-27 19:36:43

Necattin demirtas fatih mahallesinin imar sorunu çöz yıllardır imar bekliyoruz eski binalar kafamıza yıkılacak fatih mahallesi suriyeliler mahallesi oldu açıklama yap ne zaman imar gelecek yeter artık erdoğan tok imar getirmedi kaybetti sende çözemesen imar sorununu seçim zamanı güle güle sanada