banner388

Havza Devlet Hastanesinde Sona Gelindi

2014 yılında inşaatı başlayan Yeni Havza Devlet Hastanesinde sona gelindi. Hastane 2017 yılının ilk yarısında hizmete giriyor.

Havza Devlet Hastanesinde Sona Gelindi

2014 yılında inşaatı başlayan Yeni Havza Devlet Hastanesinde sona gelindi. Hastane 2017 yılının ilk yarısında hizmete giriyor.

08 Aralık 2016 Perşembe 15:38
Havza Devlet Hastanesinde Sona Gelindi

İlçede yükselen Yeni Havza Devlet Hastanesi inşaat alanını gezen Samsun Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. S. Sırrı Kılıç, yapılan çalışmalar hakkında Hastane Başhekimi Dr. Mustafa Keçeci ve İdari Mali İşler Müdürü Göksel Kaplan’dan bilgi aldı. 2014 yılında inşaatına başlanan Havza Devlet Hastanesinde sona yaklaşıldığını ifade eden Genel Sekreter Prof. Dr. S. Sırrı Kılıç, yüzde 99 oranında tamamlanan binanın kabul aşamasında olduğunu, işlemlerin TOKİ tarafından tamamlanmasından sonra son eksikliklerinin giderilerek, hastanenin 2017 yılının ilk 6 ayı içerisinde hizmete girmesi planlanıyor.
12 yataklı yoğun bakım servisiyle birlikte 95 yataklı olarak hizmete girecek Havza Devlet Hastanesinde; 14 poliklinik, 4 diş ünitesi, 14 yataklı diyaliz ünitesi, yetişkin yoğun bakım servislerinin de bulunacağını ifade eden Genel Sekreter Prof. Dr. S. Sırrı Kılıç, 21 bin 135 metrekare alanda hizmet verecek hastanede, 4 ameliyathanenin de bulunacağını, hastanede ayrıca 70 araçlık bir otoparkın da hastalar için düzenlendiğini belirtti. Beş yıldızlı otel konforunda hizmet verecek hastanenin tüm odalarında banyo, tuvalet, televizyon ve buzdolabı bulunacağını, iç düzenlemeleri, poliklinik ve servis planlaması yönünden hastanenin Samsun’un örnek hastanelerinden biri olacağını belirten Kılıç, yeni hastanenin nitelikli sağlık hizmet sunumu noktasında Havza’nın ihtiyacını karşılayarak, ilçeyi sağlık konusunda önemli bir konuma getireceğini ifade etti.
 

Son Güncelleme: 10.12.2016 09:23
Anahtar Kelimeler:
HastaneToki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.