banner388

Geleceğin şefleri üstatlarla buluştu

Vezirköprü Ayşe Hatun MTAL Yiyecek Hizmetleri bölümü öğrencileri, sektörün önde gelen isimleri ile bir araya gelerek meslek hakkında bilgi edindi.

Geleceğin şefleri üstatlarla buluştu

Vezirköprü Ayşe Hatun MTAL Yiyecek Hizmetleri bölümü öğrencileri, sektörün önde gelen isimleri ile bir araya gelerek meslek hakkında bilgi edindi.

25 Mart 2021 Perşembe 18:28
Geleceğin şefleri üstatlarla buluştu

Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Öğr. Gör. Şinasi Özmen, Turizm-Otelcilik ve Restaurant Danışmanı Şef Halil Gökmen, Şef Sayidin Ayık ve Gebze AÖTML Kurucu Müdür Ahmet Arar çeşitli yurdun dört bir yanında şef olma yolunda emin adımlarla yürüyen öğrenciler ile birlikte bir araya gelerek gelecekte yapacakları meslek hakkında bilgilendirmede bulunuyorlar. 

Yiyece İçecek Hizmetleri Öğretmeni Ferhat Meti'nin destekleri ile 4 üstadın bu seferki durağu Vezirköprü Ayşe Hatun M.T.A.L oldu.

Seminer hakkında bilgi veren Saffet Erduran şu ifadelere yer verdi:

"Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı olarak bilimsel ve kaliteli eğitimin sağlanmasının yanı sıra ülkemizin ihtiyaç duyduğu turizm sektöründe faaliyet gösteren nitelikli şeflerin yetiştirilmesi, öğretmen ve akademisyen kadrosunun oluşturulması, yeme-içme bilim ve sanatının tam anlamıyla ülkemizde tanıtılması adına canlı yayınımızı gerçekleştiriyoruz.

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı olarak yeme-içme bilim ve sanatını güncelin farkındalığıyla daha nitelikli bir geleceğe taşıyoruz. Bilimsel ve nitelikli eğitim sağlamanın yanı sıra alanında farklılık oluşturacak vizyon sahibi nitelikli şefler yetiştiriyoruz. Ülkemizin akademisyen ve öğretmen kadrosunun oluşturulmasında temel basamakları en iyi şekilde inşa etmek amacımız. Kendi işletmelerini açmak isteyen girişimci öğrencilerimize gerekli imkanları sağlanmanın yanı sıra faaliyet süreçleri boyunca ihtiyaç duydukları her an da desteğimizi sürdürüyoruz." 

Son Güncelleme: 26.03.2021 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.