banner388

Gaspçıdan Şikayetini Geri Al Uyarısı

Samsun'da Gasp Suçundan dolayı Arkadaşı Tutuklanan Kendisi ise Adli Kontrol Şartı İle Serbest Bırakılan Kadın Şikayetini Geri Alması İçin Mağdura Baskı Yaptı.

Gaspçıdan Şikayetini Geri Al Uyarısı

Samsun'da Gasp Suçundan dolayı Arkadaşı Tutuklanan Kendisi ise Adli Kontrol Şartı İle Serbest Bırakılan Kadın Şikayetini Geri Alması İçin Mağdura Baskı Yaptı.

17 Mayıs 2016 Salı 18:15
Gaspçıdan Şikayetini Geri Al Uyarısı

Olay, İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi'nde yaklaşık bir ay önce meydana geldi. Alınan bilgiye göre, R.K. (56), kadın arkadaşı S.A.'nın (23) evine gitti. Evde bulunan S.A., markete gideceğini söyleyerek evden ayrıldı. Bir süre sonra zilin çalması üzerine R.K. kapıyı açtı. S.A.'nın arkadaşı C.B. (29), kapıyı açan R.K.'yi pantolon kemerinin tokası ile darp ederek, daha sonra üzerinde ne varsa vermesini istedi. R.K.'nin cep telefonunu da gasp ettiği iddia edilen C.B. kaçtı. R.K.'nin şikayeti üzerine soruşturma başlatan Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, C.B.'yi yakalayıp gözaltına alındı. Polisteki sorgusu tamamlanan C.B., Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Savcı tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen C.B., mahkemece tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
Polis gasp suçundan aranan ev sahibi S.A.,  İlyasköy Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerine teslim edilen S.A., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Samsun Adliyesi'ne sevk edilen S.A., savcıya ifade verdikten sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemede ifade veren S.A., adli kontrol yapılması şartı ile serbest bırakıldı.
Gasp mağduru R.K., S.A. adlı kadının şikayetini geri alınması için kendine baskı uyguladığını öne sürerek savcıya şikayette bulundu. S.A., savcının talimatı doğrultusunda Samsun Emniyetinin Asayiş şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından bugün gözaltına alınarak Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Sevk edildikten sonra savcıya ifade veren S.A., tekrar serbest bırakıldı.
 

Son Güncelleme: 07.06.2016 16:46
Anahtar Kelimeler:
ArkadaşEvşikayetGasp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.