banner388

Ev taşıma maliyetleri cep yakıyor...

Ev taşımak isteyenler nakliye ücretleri nedeniyle dertli. Taşıma ücretleri cep yakıyor...

Ev taşıma maliyetleri cep yakıyor...

Ev taşımak isteyenler nakliye ücretleri nedeniyle dertli. Taşıma ücretleri cep yakıyor...

12 Ekim 2021 Salı 23:10
Ev taşıma maliyetleri cep yakıyor...

Artan kira fiyatları nedeniye nakliye fiyatları da artıyor. Taşınacak kişiler için ciddi bütçe hesapları söz konusu oluyor...

Samsun'da da artan kira fiyatları diğer masraflara da yansıdı. Ev kiralayan emlakçıların komisyon almaları, nakliye ücretleri gibi ücretlendirmelere vatandaş isyan ediyor. 

Asansörlü Nakliyat Fiyatları İstanbul

NAKLİYE FİYATLARI FARKLILIK GÖSTERİYOR

Nakliye fiyatları ise asansörlü taşıma sistemi, kat farkı, paketleme, sigortalama gibi özelliklere göre farklılık gösteriyor....

SAMSUN'DA EV FİYATLARI YÜKSELDİKÇE YÜKSELİYOR

Samsun'da artan ev fiyatları da vatandaşların ev alma konusunda sorun yaşamasına neden oluyor. Pandemi nedeniyle durma noktasına gelen inşaat sektöründe büyük bir zam söz konusu. Hem kiralık evler hem de satılık evlerin fiyatları neredeyse zirveye yükseldi. Ev tutmak isteyen vatandaşlar da artık bankaların kapılarını çalarak kredi çekmek zorunda kalıyor.

Son Güncelleme: 12.10.2021 23:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat esemen 2021-10-14 21:53:01

Ev sahipleride nakliyecilerde insanlıktan çıkmış. Çiftlikten rasathaneye 4000 Tl