banner388
banner390
banner410
banner408

Erdoğan Tok Yeni Projeler Hakkında Konuştu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Yol Yapma Ve Genişletme Çalışmaları Hakkında Konuştu

banner269

Erdoğan Tok Yeni Projeler Hakkında Konuştu

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Yol Yapma Ve Genişletme Çalışmaları Hakkında Konuştu

03 Mayıs 2016 Salı 18:10
Erdoğan Tok Yeni Projeler Hakkında Konuştu

TOK : HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Ataköy ve Kazım Karabekir Mahallelerinde yapılan yol açma ve genişletme çalışmalarını inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım için yorulmadan, hız kesmeden çalışıyoruz" dedi. 
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Ataköy ve Kazım Karabekir Mahallelerinde başlatılan yol açma ve genişletme çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Ataköy Mahallesi imar düzenlemesi sonrası bölgede bulunan yollarda genişletme ve bölgeye yeni yollar için yol açma işlemi için ekipler gece-gündüz demeden çalışmaya  devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tok da Ataköy, Kazım Karabekir Mahallerinde olduğu gibi İlkadım ilçesinin dört bir yanında çalışmaların sürdüğünü belirtti.

61 MAHALLEDE ÇALIŞMA

İlkadım ilçesindeki 61 mahallenin her birinde çalışmaların devam ettiğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım Belediyesi olarak hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlkadım ilçemiz şehrimizin en büyük ilçesi konumunda. Gece-gündüz demeden İlkadım için çalışıyoruz. Yaza ciddi anlamda hazırlık yapıyoruz. Yollar açıyoruz, genişletiyoruz, bir yandan kaldırımlarımızı parklarımızı tamamen elden geçiriyoruz. Ataköy Mahallemizin imar düzenlemesinin ardından hemen ekiplerimiz ile birlikte A'dan Z'ye tüm çalışmalarımıza başladık. Artık İlkadım'da her mahallede bir hareketlilik var. 61 mahallemizin 61 noktasında da bir çalışma var. Samsun'da İlkadım Belediyesi olarak asfalt üretim tesisi olan bir belediyeyiz. Bu noktada açtığımız ve genişlettiğimiz yollarımızın hemen asfalt çalışmalarına başlayarak tozu kiri ortadan kaldırmış olacağız. İlkadım ilçemizde hizmetlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Büyük projelere imza attık ve atmaya da hızla devam ediyoruz. Kısa süre sonra İlkadım hizmet binamızın temelini atarak 1.5 yıl gibi bir süre içinde binamızı hizmete sokmuş olacağız. Halkımıza en güzel hizmetleri sunabilmek adına hızla yorulmadan çalışıyoruz" diye konuştu.
 
 
Son Güncelleme: 03.05.2016 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.