banner388

Enver Yılmaz'dan Erdoğan Tok'a Nezaket Ziyareti

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u Makamında Ziyaret Etti

Enver Yılmaz'dan Erdoğan Tok'a Nezaket Ziyareti

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u Makamında Ziyaret Etti

11 Mayıs 2016 Çarşamba 17:54
Enver Yılmaz'dan Erdoğan Tok'a Nezaket Ziyareti

Bir dizi ziyaretleri için Samsun'a gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olan Enver Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı ise Erdoğan Tok'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olan Enver Yılmaz'ı makamında ağırlaması ile Başkan Tok, Yılmaz'a tamamlanmış olması devam eden ve hayata geçecek olan projeler hakkında bilgiler verdi.

YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti ise dile getiren İlkadım Belediye Başkanı olan Erdoğan Tok, "Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız ise Enver Yılmaz'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Gerek ulusal medyadan gerek sosyal medyadan Enver Başkanımızın başarılı işlere imza attığına şahit oluyoruz. Bu noktada kendilerini ve ekibini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" sözleri ile belirtti.

TAKDİRE ŞAYAN ÇALIŞMALAR

İlkadım Belediyesi tarafından ilçeye yaptırılmış olan projeleri ve hizmetleri “takdire şayan çalışmalar” olarak ifade etmiş olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olan Enver Yılmaz , "Samsun'da ise gerçekleştirdiğimiz programlarımızın ardından İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'u ziyaret ettik. Başkanımız, İlkadım Belediyesi olarak yapmış oldukları ve kısa süre hayata geçirecekleri projeleri bizlere aktardı. Hepsi birbirinden güzel ve özel projeler. Erdoğan başkanımızı ve ekibini tebrik ediyor, çalışmalarının devamını diliyorum" diye konuştu.
 
 

Son Güncelleme: 10.06.2016 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.