banner388

Engelliler Haftası Sergisi

Samsun’da, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Nedeni ile “Engelliler Haftası Sergisi” Açıldı

Engelliler Haftası Sergisi

Samsun’da, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Nedeni ile “Engelliler Haftası Sergisi” Açıldı

12 Mayıs 2016 Perşembe 14:15
Engelliler Haftası Sergisi

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından bir alışveriş merkezinde hazırlanan Engelliler Haftası Sergisi'nin açılışı Samsun Vali Yardımcısı Mehmet Ali Yıldırım, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile birlikte yapıldı.Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, özel bakım merkezleri, engellilere yönelik eğitim yapan okulların ve sivil toplum kuruluşlarının stantlarının bulunduğu sergide, engellilerin yaptığı el emeği göz nuru eserler sergilendi.

VALİ YARDIMCISI YILDIRIM SERGİDEN TESBİH SATIN ALDI

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan engelliler, kendilerinin hazırladığı Türk bayrağı tablosunu Vali Yardımcısı Mehmet Ali Yıldırım’a hediye etti. Bütün stantlara tek tek uğrayarak engelli çocuklarla fotoğraf çektiren Vali Yardımcısı Yıldırım, sergiden bir de tesbih satın aldı.
Açılışa; Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, İl Müdür Yardımcıları Necmettin Aygün, Yüksel Kıyak, Hamit Gümüş, engelliler için eğitim yapan okulların müdürleri, Özel Bakım Merkezi Müdürleri ile engelli öğrenciler katıldı.
Sergi, Cuma gününe kadar halkın ziyaretine açık olacak.

Son Güncelleme: 09.06.2016 18:18
Anahtar Kelimeler:
SergiEngelliTesbih
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.