banner388

Dikkat! Sağanak yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının bu geceden itibaren düşmeye başlayacağını açıkladı.

Dikkat! Sağanak yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının bu geceden itibaren düşmeye başlayacağını açıkladı.

30 Eylül 2020 Çarşamba 20:10
Dikkat! Sağanak yağış geliyor

METEOROLOJİ'NİN AÇIKLAMASI:

MGM'nin yapılan son dakika açıklamasında, "Yurdun kuzey ve iç kesimleri ile Doğu Akdeniz'in parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Kastamonu ve Sinop çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, gece saatlerine kadar Giresun, Trabzon ve Rize çevrelerinde kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75 Kg/m2), Giresun'un doğusu ve Trabzon'un batısında dolu yağışı ile birlikte yerel olarak yer yer şiddetli (76-100 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Yarın, Doğu Akdeniz'in Toroslar kesiminde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor." ifadelerine yer verildi.

Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Marmara ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yarın Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

SAMSUN

18°C, 21°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı


Doğu Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların gece saatlerine kadar Giresun, Trabzon ve Rize çevrelerinde kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75 Kg/m2), Giresun'un doğusu ve Trabzon'un batısında dolu yağışı ile birlikte yerel olarak yer yer şiddetli (76-100 Kg/m2) olması bekleniyor.

AMASYA

15°C, 27°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

RİZE

20°C, 25°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerine kadar kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75 kg/m2) olması bekleniyor.

TRABZON

20°C, 23°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerine kadar kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75 kg/m2), batı kesimlerinde dolu yağışı ile birlikte yer yer şiddetli olması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.