banner388
banner390
banner410
banner408

Denetimlere Aralıksız Devam Ediliyor

Bafra Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Bafra’da gerçekleştirdikleri market denetimlerine devam etti.

banner269

Denetimlere Aralıksız Devam Ediliyor

Bafra Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Bafra’da gerçekleştirdikleri market denetimlerine devam etti.

23 Ocak 2020 Perşembe 18:42
Denetimlere Aralıksız Devam Ediliyor

Zabıta ekipleri ilçede bulunan fırın ve berber dükkanlarının denetiminin yanı sıra marketlere yönelikte denetimler gerçekleştirdi. Bafra Belediyesi Zabıta ekipleri, market reyonlarında bulunan sebze ve meyvelerin; ürün künyesi, üretim yeri ve cinsi, ait olduğu üretici bilgileri, diğer ürünlerde ise yerli üretim logosu, satış fiyatı, üretildiği ülke bilgilerinin olması gibi ayrıntılı denetimler yaptı.

Yapılacak olan denetimlerin giderek artacağına vurgu yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Özellikle gıda maddeleri konusunda vatandaşlarımızın endişelerinin ortadan kalkması amaçlanmaktadır. Etiket ve ambalaj kontrolleri, günü geçmiş ürünlerin kontrolü, temizlik gibi konularda denetimler yapan zabıta ekiplerimiz, söz konusu denetimlerde kurallara uymayanlara belediye zabıta yönetmeliği ve 5326 sayılı Kabahatler Kanun'unun ilgili maddelerince gerekli uyarılar ve işlemler yapıldı” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cıhan 2020-01-24 10:06:14

ZABITA DENETLIYEMEZ AKSAM EVINE GIDERKEN ERZANI ALIR GIDER NERDE ILCE TARIM MEMURLARI BERABER DENETLESINLER ÖZELLIKLE BUYUK PAZARDA YILMAZ MARKETI HERGUN TARIH DEGISTIRIYOR KIZLAR

Avatar
Bırakın küçük esnafın yakası 2020-01-24 10:08:44

Ülkeye giren GDO lu ürünleri getirenleri engelleyin

Avatar
55 2020-01-24 10:09:46

KARDESIM BAŞKA YERE BAKMAN SADECE YILMAZ MARKETI DENETLE YAZIK VATANDASA USANDIM TARIH DEGISTIRMEDEN VATANDASIN SAGLIYLA OYNUYORLAR