banner388

CHP'li Akcagöz: Ülke tosuncuk cenneti oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, "Siz bu emekleri sarf ederken, bir bakmışsınız ülke tosuncuk cenneti olmuş. Bu tosuncuklar, kimden ve nereden besleniyor? Alın teri ve emek üzerinden besleniyorlar. Bunlara fırsat veren kim? AKP hükümeti." dedi. 

CHP'li Akcagöz: Ülke tosuncuk cenneti oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, "Siz bu emekleri sarf ederken, bir bakmışsınız ülke tosuncuk cenneti olmuş. Bu tosuncuklar, kimden ve nereden besleniyor? Alın teri ve emek üzerinden besleniyorlar. Bunlara fırsat veren kim? AKP hükümeti." dedi. 

12 Nisan 2018 Perşembe 10:26
CHP'li Akcagöz: Ülke tosuncuk cenneti oldu

Samsun haber - Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, DİSK Emekli-Sen Samsun Şube Başkanı Tacettin Aydın ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

DİSK Emekli-Sen Samsun Şubesi'nde, yeni yönetime başarılar dileyen Tufan Akçagöz, "Dünyadaki belki de en mutsuz emekliler bizim ülkemizde. Bunun sebebi, elbette ki ekonomik. Emeklilerin derdi büyük. Ancak sorunları, yıllardır görmezden geliniyor. Buna yakından şahidiz. Emeklilerimiz, sıfatları emekli ama hayattan emekli olmuş değiller. Olmasınlar da zaten. Sağlığımız el verdiğince, memleket için çalışmaya devam ediyoruz, edeceğiz. Siz bu emekleri sarf ederken, bir bakmışsınız ülke tosuncuk cenneti olmuş. Bu tosuncuklar, kimden ve nereden besleniyor? Alın teri ve emek üzerinden besleniyorlar. Bunlara fırsat veren kim? AKP hükümeti." dedi. 


Samsun'un da dert dolu bir kent haline geldiğini söyleyen CHP Samsun İl Başkanı Akcagöz, "Samsun'un, kronik sorunları var. Bunlar çözülebilmiş değil. Trafik, başlı başına bir çile. Bunlarla ilgili herhangi bir çalışma yapılıyor mu? Görünen o ki, hayır. İşsizlik haf safhada. Gençlerimizin iş taleplerini görmezden gelen, Samsun'a tosuncuk fabrika açmayan, istihdam alanı yaratmayan AKP'li idarecilere ne söylesek az kalır. Samsunlulara sesleniyorum. AKP'li bir milletvekili görürseniz, bunları sorun. Görürseniz diyorum, çünkü kendi partilerinin kongrelerinden başka bir yere gittikleri yok. Sorun bunları. Samsun'u neden sahipsiz bıraktınız diye sorun. Samsun için bu yasama yılında hangi sorunun çözümü ile ilgili bir çalışma yaptınız diye sorun. Hesap sorun. Hesap sormak sizin hakkınız. Ama tabi görürseniz. Dışarıda bir yerde tesadüfen yakalarsanız. " diye konuştu.

Son Güncelleme: 12.04.2018 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KerimT. 2018-04-12 11:25:41

Doğma büyüme Samsun'luyum şehrimiz gözümüzün önünde eriyip gidiyor. Şehrimizin kimliği, doğası, insanı yok olup gidiyor. Şehri turizm kenti yapacağız, sağlık üssü yapacağız vs.. diye diye lime lime doğradılar. Nerede o eski güzel Samsun nerede hergün sokaklarında huzursuzluğun kol gezdiği bugünkü Samsun. Yapılan herşey soygun sistemi üzerine kurulmuş, şehrimizi bitirdiniz Allah'ta sizi bitirir inşAllah.

Avatar
Emin Karagüzel 2018-04-12 18:05:56

Yapmayın sanki akp gidin bu adama para yollayın dedimi El cevap Hayır, Akp sıkı denetlese bu sefer insan hakları yok laiklik elden gidiyor v.b absürt nedenler uretirsiniz, karar verin artık.

Misafir Avatar
okoca 2018-04-13 09:37:48 @Emin Karagüzel

o kadar bilgisizsinki, sana cümle yazmaya üşeniyorum..

Beğenmedim! (0)
Avatar
sasa 2018-04-12 19:41:09

bunlar sevindirici haberler ohh negüzel millet mal gibi çalışsın sizde kolay yoldan para kazanın heee aslan tosuncuk aslan:D:D

Avatar
okoca 2018-04-13 09:36:38

bakan muhammer, sarraf, tosuncuk, ve henüz daha medyaya maal olmamış diğerleri.. balık hafızalıyıs..