banner388

Cezaevine Silahla Geldiler

Samsun'da Bir Baba Ve Oğulları ile Beraber, Cinayet Suçundan Cezaevinde Yatmakta Olan Oğullarına Ziyarete Silahlarla Gittiler

Cezaevine Silahla Geldiler

Samsun'da Bir Baba Ve Oğulları ile Beraber, Cinayet Suçundan Cezaevinde Yatmakta Olan Oğullarına Ziyarete Silahlarla Gittiler

13 Mayıs 2016 Cuma 17:20
Cezaevine Silahla Geldiler

Samsun'un Canik ilçesinin Kuzey yıldızı Mahallesi'nde bulunan Samsun'un Kapalı Cezaevi'nin hemen önünde meydana geldi. edinilen bilgilere göre, K.D.(60) ve oğulları G.D.(27) ve E.D.(33), bir süre önce bir kişinin tüfekle vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili tutuklanan 2 oğlu için ziyarete Samsun'un Kapalı Cezaevi'ne gitmek üzere yola çıktı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri baba ve oğullarının silahlı olduğunun ihbarını aldı. Cezaevi önünde şahısların araçlarında yapılan aramada aracın torpidosunda 1 adet tabanca, koltuk altında 1 adet tüfek ve baba ve oğullarının üzerilerinde ise 1'er tane olmak üzere toplam 4 adet tabanca ve 1 adet tüfek, 26 tabanca mermisi ve 11 av fişeği tespit etti. Söz konusu ailenin Tekkeköy ilçesi Kirazlık Mahallesi'ndeki iş yerlerinde yapılan aramada ise 1 adet daha av tüfeği ile beraber 25 tane tabanca mermisi ve 19 adet av fişeği daha ele geçirildi.
Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınarak bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen baba ve 2 oğlu hasımlarının bulunduğu ve onlardan tehdide mağruz kaldıkları için silah taşıdıklarını söylediler. Toplam 4 tabanca ve 2 tüfekle birlikte yakalanan 3 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldılar.

Son Güncelleme: 09.06.2016 15:07
Anahtar Kelimeler:
CezaeviSilahTüfekBabaOğul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.