banner388
banner390
banner410
banner408

Çarşamba'dan dünyaya çim ihraç ediyor

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir girişimci ürettiği çimleri dünyaya ihraç ediyor.

banner269

Çarşamba'dan dünyaya çim ihraç ediyor

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir girişimci ürettiği çimleri dünyaya ihraç ediyor.

14 Kasım 2017 Salı 11:56
Çarşamba'dan dünyaya çim ihraç ediyor

Samsun haber - Samsun'un Çarşamba ilçesinde 29 yaşındaki Recep Nusret Yüksel, 3 yıl önce bir yakınının önerisiyle çim üretmeye başladı. Kıbrıs Girne American Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu olan Recep Nusret Yüksel, ilk olarak 200 bin metrekare alanda üretim yapıp Türkiye 1'inci lig takımları statlarına satış yaptı. Daha sonra genç girişimci Gürcistan, Azerbaycan ve Ermenistan'a çim ihraç etmeye başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yüksel, "Kendim aslında kamu yönetimi ve siyaset bilimi mezunuyum. Kendi okuduğum bölümle ilgili bir meslek yürütmek yerine ticareti tercih ettim. 3 yıl önce bir yakınımızın önerisiyle bu işe başladım. Üretime başladığımız andan itibaren Türkiye’deki 1'nci lig takımlarının statlarına çim göndermeye başladık. Çimler ayrıca ülkemizde spor sahaları, golf sahaları ve peyzaj alanları için de kullanılıyor. Yurt dışından da talepler almaya başladık. Şu anda Gürcistan'a tırlarımız çıkıyor. Yakın zamanda Azerbaycan ve Ermenistan gibi ülkelere de ihraç edeceğiz" dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.