banner388
banner390
banner410
banner408

Çaldıkları meyvelerle yakalandılar

Samsun'da pazar tezgahından meyve çalan 2 kişi polis ekipleri tarafından yakalandı.

banner269

Çaldıkları meyvelerle yakalandılar

Samsun'da pazar tezgahından meyve çalan 2 kişi polis ekipleri tarafından yakalandı.

18 Aralık 2020 Cuma 10:39
Çaldıkları meyvelerle yakalandılar

Olay, dün gece Bafra ilçesi Kemalpaşa Mahallesi Küçük Pazar Yeri'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece sokağı çıkma yasağını fırsat bilen M.C.(27) ve M.B.(22) isimli şahıslar, Ersan Yılmaz ve Yaşar Şahin'e ait tezgahlardan meyve çaldılar. Onları gören bir vatandaşın ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarif edilen eşkâle uygun bisikletle kaçan M.C. ve M.B. isimli şahısları yakaladı. 

Yakalanan şahısların ellerinde pazar tezgâhından çaldıkları 3 kilo mandalina, 3 kilo 750 gram muz ve 5 kilo 700 gram greyfurt ele geçirildi. Yakalanan şahısların yapılan GBT sorgusunda M.C’nin daha önceden aranması olduğu anlaşıldı. Tezgah sahiplerini ve zabıtayı arayan polis ekipleri pazar yerinde başka bir olumsuzluk yaşanıp yaşanmadığını inceledikten sonra gözaltına alınan M.C. ve M.B. ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özcan 2020-12-18 12:59:10

BUNLAR DAHA IYI GUNLERIMIZ....NE ZZAMANKI HER ILDE 500 ÖLÜ OLACAK O ZAMAN ULKEYI TERK EDECEKLER...

Avatar
Gerçekler 2020-12-18 18:15:01

Vay bee , büyük operasyon olmuş. Tebrik ediyorum.

Avatar
vatandaşş 2020-12-18 23:02:22

büyük hırsızlıkları yakalayın bunlar ufak sadece karınları aç birde mideleri şişmiş patlıayacak hala hırsızlık yapanlar var onları da yakalyın başarılı çalışma çok vallla