banner388

Büfe Sahibini Öldüren Katil Zanlısı Duruşmada İfade Vermedi

Samsun'da Bir Büfeciyi Tabancayla Vurarak Öldüren Şahıs Yargılandığı Davanın İlk Duruşmasında Avukatı Duruşmada Olmadığı Gerekçesiyle İfade Vermedi

Büfe Sahibini Öldüren Katil Zanlısı Duruşmada İfade Vermedi

Samsun'da Bir Büfeciyi Tabancayla Vurarak Öldüren Şahıs Yargılandığı Davanın İlk Duruşmasında Avukatı Duruşmada Olmadığı Gerekçesiyle İfade Vermedi

17 Mayıs 2016 Salı 18:30
Büfe Sahibini Öldüren Katil Zanlısı Duruşmada İfade Vermedi

Olay, İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi'nde yaklaşık 3 ay önce meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Samsun Limanı'nda özel bir iş yerinde çalıştığı öğrenilen Serkan Ç. (34), 3 ay önce kavga edip barıştığı Serkan Atayman'ın (35) büfesine gitti. Birayı alarak büfeden uzaklaşan Serkan Ç., daha sonra tekrar büfeye gelerek bir bira daha istedi. Bira vermeyen Serkan Atayman'ın "Buraya alkollü şekilde gelme" sözleri üzerine öfkelenen Serkan Ç., büfeciyi sırtından, göğsünden ve kafasından ve 7 yerinden olmak üzere tabancayla vurarak kaçtı. Serkan Atayman, ambulansla kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılmış olan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Görgü tanıklarının verdiği eşkal bilgileri ve bir iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olayın üzerinden 3 saat geçtikten sonra zanlıyı Hançerli Mahallesi'nde bir birahanede içki içerken yakaladı. Gözaltına alınan Serkan Ç., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "tasarlayarak adam öldürmek" suçundan dava açıldı.
 
ZANLI AVUKATI OLMADAN KONUŞMADI

Bugün görülen davanın ilk duruşmasında Serkan Ç. ve ölen gencin annesi Mürvet Atayman duruşmada hazır bulundu. Serkan Ç., avukatı il dışında olduğu ve mazeret verdiği için ifade vermeyerek ifadesini gelecek duruşmada avukatının huzurunda vereceğini söyledi.
Oğlu öldürülen Mürvet Atayman, sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek cezalandırılmasını istedi. Gördü tanıkları ise verdikleri ifadede, olay günü büfeden çıkan kişinin sanık mı yoksa başka bir kişi mi olduğunu tam olarak göremediklerini ancak büfeye gidince Serkan Atayman'ı yerde yatarken gördüklerini söylediler.
Mahkeme duruşmayı erteledi.
 

Son Güncelleme: 07.06.2016 16:14
Anahtar Kelimeler:
ArkadaşTabancaBüfeTanık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.