banner388

Başkan Yılmaz'a Kupalı Ziyaret

TB2L'de Şampiyon Olarak 1. Lig'e Yükselen Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı Makamında Ziyaret Etti

Başkan Yılmaz'a Kupalı Ziyaret

TB2L'de Şampiyon Olarak 1. Lig'e Yükselen Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı Makamında Ziyaret Etti

18 Mayıs 2016 Çarşamba 17:19
Başkan Yılmaz'a Kupalı Ziyaret

Türkiye Erkek Basketbol takımının 2. Ligi Play-Off Final Grubu'nda oynanan karşılaşmalarında şampiyon Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde Anakent oldu. Şampiyon olarak 1. Lig'e yükselmenin mutluluğunu yaşayan Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü Büyükşehir Belediye Başkanı olan Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret ederek, şampiyonluk kupasını takdim etti.
Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ise Nihat Soğuk, Anakent Spor Kulübü Başkanı Kadir Koçak, Büyükşehir Belediyesi Voleybol Şube Sorumlusu olan Yılmaz Kara, Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Bayar, Büyükşehir Belediyespor Baş antrenörü Ali Burgul, yardımcı antrenörleri olan Ömer Kahyaoğlu ve Saim Uzun ile sporcuların katıldığı ziyarette Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, elde edilen başarıdan dolayı mutluluğunu dile getirdi.

‘’ŞEHİRDEKİ SPOR TESİSLERİNE ÇOK YATIRIM YAPILDI’’

Samsun’a şampiyonluğu kazandırılmış olan sporcuları tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı ise Yusuf Ziya Yılmaz, “Şehrimizin spor tesislerine çok yatırım yapıldı. Samsun spor şehri oldu diyebiliriz. Futbolda arzu ettiğimiz yerde değiliz ama sportif alt yapı tesisleri anlamında devlet çok yatırım yaptı. Eskiden bir tane salonumuz vardı şimdi çok sayıda spor tesislerimiz ve salonumuz var. Bu salonları olabildiğince kullanmamız gerekiyor. Sahip olduğumuz alt yapıyı değerlendirmeliyiz. Bu salonların hakkını veren, sportif müsabakaları ve sportif düzenleri kurmamız gerekiyor" diye konuştu.
Sporculara size güvenen insanları mahcup etmediniz diyerek başarılarının devamını dilediğini söylemesi ve 1. Lig’e yükselmelerini temenni eden Başkan Yılmaz, "Başarıyı nezaketiniz ve zarifliğinizle de elde etmeniz beni ayrıca mutlu etti" ifadelerini kullandı.
Ziyaretin ardından Başkan Yılmaz, sporcuları ve teknik heyeti ödüllendirilip saat hediye eden Başkan Yılmaz, daha sonra kupayı kaldırarak sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Son Güncelleme: 07.06.2016 16:26
Anahtar Kelimeler:
şampiyonKupaHediyeSaat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.