banner388

Başkan Tekin’den Erken Seçim Yorumu

Yaptığı basın açıklamasında erken seçimle ilgili konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin, önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Tekin’den Erken Seçim Yorumu

Yaptığı basın açıklamasında erken seçimle ilgili konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin, önemli açıklamalarda bulundu.

24 Nisan 2018 Salı 15:35
Başkan Tekin’den Erken Seçim Yorumu

Samsun haber - Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin, yaptığı basın açıklamasında erken seçimle ilgili konuştu. Tekin ,Türkiye’nin içinde bulunduğu karışıklıktan kurtulması için erken seçim olması gerektiğini söyledi.

“Genel Başkanının bu çağrıyı yapmasında bazı gerekçeler vardı”

Devlet Bahçeli’nin erken seçim çağrısını yapmasında bir gerekçe olduğunu söyleyen Başkan Tekin, “26 Ağustos 2018 tarihiyle ilgili Genel Başkanımızın yapmış olduğu konuşmada bir sözü vardı. Seçimin erken tarihe alınmasıyla ilgili bir çağrıda bulunmuştu. Bu çağrı daha sonra Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da değerlendirilerek 24 Haziran2018 olarak belirlenmiştir. Milliyetçi Harekat partisinin saygı değer Genel Başkanının bu çağrıyı yapmasında bazı gerekçeler vardı” diye ifade etti.

Türkiye’nin bir an önce bu belirsizlikten kurtulması gerekiyor

15 Temmuz’da MHP olarak taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk diye ifade eden Tekin, “Seçimler 3 Kasım 2019’da yapılması planlanıyordu. Bu seçimlerin yapılacağı tarihe kadar yaklaşık 16 gibi uzun bir süre vardı. Bu süre içerisinde ülkemizde ve bölgemizde yaşanan bazı gelişmeler değerlendirildiğinde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin belirsizlik ve kaos ortamından bir an önce kurtulması gerektiği ortaya çıkmıştır. Bunların başlıca gerekçelerinden biri de bölgemizde yaşanan Suriye gerginliği ve Avrupa’nın Suriye’ye karşı tutumudur. ABD ve Rusya arasında bölgemizde gerginlik, Türkiye’nin Suriye başta olmak üzere sınırlarımız içerisinde ve dışında vermiş olduğumuz terörle mücadele, FETÖ ile yapılan mücadele göz önünde bulundurulduğunda Türkiye’nin bir an önce bu belirsizliklerden ve kaos ortamından kurtulması gerektiği ortaya koyulmuştur. 15 Temmuz o hain kalkışma gecesinde Milliyetçi Harekat Partisi yine taşın altına elini değil gövdesini koyma iradesini de göstermiştir. Partimizden Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yapmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Samsun’dan başarı sağlayabilmek için adayların belirlenmesinde öncelik göstereceğimiz bazı kriterler vardır. Bunlardan en önemlisi Milliyetçi Harekat Partisini temsil edebilme yetisine sahip olmasıdır” şeklinde konuştu.

Müberra TAŞÇI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUN MHP OY VEREN SEÇMEN 2018-04-24 21:48:12

BEN MHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞINA İNANMIYORUM.. TABAN YÜZDE 80 VE MHP OY VEREN PARTİLİ OLMAYAN YÜZDE 90 İYİ PARTİYE OY VERECEKSE .MHP NASIL MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAK.. SAMSUN MHP AK PARTİ İTTİFAKI İÇİN YÜZDE 45 ANÇAK OLUR. KARŞILI BEŞ OLUR .KENDİ ARALARINDA BONK SİSTEMİNE GÖRE HEPSİ AK PARTİ OLUR. MHP HAVASINI ALIR. ERHAN USTAYA YAZIK OLUR..

Avatar
Partimiz MHP 2018-04-25 08:06:58

Başkan seninleyiz....
MHP Ülkücülerin ve Ülkücü kalanlarındır.
çakmalar, algı oluşturup ipçiliğe devam etsin

Avatar
Cemal 2018-04-24 17:00:07

Sizin devriniz bitti sayın başkan yüzde üç oy alırsanız göbek atın. Bütün ülkücüleri bütün milliyetçileri iYi partiye kaptırdınız. İYİ ki iYi parti var.