banner388

Bafra Toprak Tahlil Laboratuvarı Açıldı

Toprak Tahlil Laboratuvarı'nın Yapılacak Olan Açılışını Samsun Bafra Ziraat Odası Yaptı.

Bafra Toprak Tahlil Laboratuvarı Açıldı

Toprak Tahlil Laboratuvarı'nın Yapılacak Olan Açılışını Samsun Bafra Ziraat Odası Yaptı.

10 Mayıs 2016 Salı 18:05
Bafra Toprak Tahlil Laboratuvarı Açıldı

Bafra Ziraat Odası tarafından 120 bin liraya mal olan Toprak Tahlil Laboratuvarı Hacınabi Mahallesi Hacı Kabaş Sokak’ta açılarak hizmete vermeye başladı. Açılışa Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kozoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, ilçe ziraat odaları başkanları ve daire amirleri katıldı.
Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner “38 bin üyemiz ile Türkiye’nin en büyük ziraat odaları içinde yer alıyoruz. Bafra çiftçisine, ovada tarım, tütün, meyvecilik, sebzecilik, hayvancılık yapan çiftçimize vermiş olduğumuz sözler vardı. Bu sözlerden ilki Toprak Tahlil Laboratuvarıydı. Bunu da gerçekleştirdik. Bundan sonra Toprak Tahlil ve Analiz Laboratuvarımız son sistemle çiftçimize hizmet verecek” dedi.
Ziraat Odası Başkanı olan Osman Tosuner’in konuşması sonrasında protokol laboratuvarın açılışını yaptı. Laboratuvarı gezen Kaymakam Arslan ile Belediye Başkanı Zihni Şahin görevlilerden laboratuvarın çalışmaları hakkında bilgi aldı.
 

Son Güncelleme: 10.06.2016 10:37
Anahtar Kelimeler:
BafraLaboratuvarZiraatOda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.