banner388

Atakum Belediyesi YKS adaylarını unutmadı

Atakum Belediyesi ekipleri, YKS’ye giren adaylara maske ve su dağıttı.

Atakum Belediyesi YKS adaylarını unutmadı

Atakum Belediyesi ekipleri, YKS’ye giren adaylara maske ve su dağıttı.

28 Haziran 2020 Pazar 14:28
Atakum Belediyesi YKS adaylarını unutmadı

 Atakum Belediyesi, korona virüsü salgını önlemleri altında yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi, adayları yalnız bırakmadı.


Ekipler, Atakum’daki tramvay istasyonları ve sınav merkezi olarak belirlenen okulların girişine stant kurarak maske ve su dağıtımı yaptı. Samsun Atakum’da cumartesi ve pazar günleri sınava giren ortalama 15 bin adaya binlerce maske ulaştırıldı. Adaylara bardak su ve el dezenfektanı da sunan belediye ekipleri, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’nin sağlık ve başarı dileklerini iletti. Üniversiteli olabilmek için aylarca hazırlandıkları sınav öncesinde Atakum Belediyesi’nin maske, su ve dezenfektan desteği ile mutlu olduklarını belirten adaylar, belediye emekçileri ve Başkan Deveci’ye teşekkür etti.

OKULLAR STERİL


YKS’den günler önce okullarda dezenfeksiyon çalışmaları yürüten belediye ekipleri, adayların ve ÖSYM görevlilerinin sağlığı için sınav merkezlerini steril hale getirmişti. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı hijyen timi, okulları tek tek ziyaret ederek öğrencilerin sosyal mesafe kuralları altında ter dökeceği sınav salonlarını dezenfekte etmişti.

Tüm belediye ekiplerinin yoğun bir çalışma yürüttüğünü belirten Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci:
“Üniversiteli olmak isteyenler için YKS önemli bir basamak. Adayların yaşamlarının geri kalanı bu sınava göre şekillenecek. Ülkemizde korona virüsü salgını başlayınca sınav tarihi önce ileri sonra tekrar geri alındı. Bu süreçte adaylar stres yaşadı. Atakum Belediyesi her zaman onların yanındaydı, onlarla dayanışma içerisindeydi. Psikologlarımızla telefon görüşmeleri yaptılar, sıkıntılarını anlattılar, birlikte çözüm aradılar. Atakum’da ÖSYM’nin belirlediği sınav merkezlerini dezenfekte ederek steril hale getirdik. Atakumlu YKS adaylarını, iki gündür tramvay istasyonları ve sınav merkezlerinin önünde karşılıyoruz. Onlara maske, su ve dezenfektan desteği sağlıyoruz. Tüm adayların hazırlık döneminde verdikleri emeğin karşılığını alabilmesini, hayallerindeki üniversiteye yerleşebilecek puana ulaşabilmesini diliyorum. Adayları sınav öncesinde karşılayan belediye emekçilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçek 2020-06-29 07:58:36

Sınava girerken ösym tarafından veriliyor.

Avatar
Hamit 2020-06-29 23:15:50

Atakum belediyesini tebrik ediyorum. Samsunda en çok çalışan belediyedir.samsun büyükşehir belediyesi de ekrem imamoğlu gibi ulaşımı 5 kuruş yapsa.

Misafir Avatar
samsunlu 2020-06-30 15:11:32 @Hamit

HAMİT EKREME HELAL OLSUN ULAŞIM BEŞ KURUŞ EKMEK SÜT SU BEDAVA HALİÇ PIRIL PIRIL AMAAAAAA TABİ YERSEN

Beğenmedim! (0)
Avatar
Murat 2020-07-03 11:31:05

Helal olsun atakum a helal olsun chp ye.egitime önem verirsen ülkemde gelişir.

Avatar
Mustafa 2020-07-05 21:08:42

Maske ve dezenfektan( ayrıca sınav için gerekli diğer malzemeler) öğrencilere ÖSYM tarafinfan verildi. Bunu Başkan biliyor mu acaba. Reklam yapmak için çalışmak yeterli. Bunu tüm partiler için de söylüyorum.