banner388

Alaçam'da Bolluk Aşı Etkinliği

Samsun’un Alaçam İlçesinde 8. geleneksel bolluk aşı etkinliği düzenlendi.

Alaçam'da Bolluk Aşı Etkinliği

Samsun’un Alaçam İlçesinde 8. geleneksel bolluk aşı etkinliği düzenlendi.

22 Mayıs 2016 Pazar 17:22
Alaçam'da Bolluk Aşı Etkinliği

Tongallar Camii avlusunda geleneksek olarak düzenlenen“Bolluk Aşı” Bolluk ve Bereket getirmesine inandıkları bu etkinliğini tertipleyenTongallar mahalle sakinleri, aralarında Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar’ı da görmelerinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Tongallar Camiin’de 8. Geleneksel Bolluk Aşı etkinliği için akşamdan yapılan hazırlıkların sornasında gece boyunca keşkek ve yahniler yapıldı. Kur’an-ı Kerim ve ilahi okunması ile başlayan program Alaçam Müftüsü Ali Toprak tarafından yapılan duanın sonrasında misafirlere keşkek, yahni, tulumba tatlısı ayran ve su dağıtılıdı. Programa çok sayıda vatandaş destek verirken, yemeklerin yenilmesinin ardından dua edildi, hayırlı ve bol bir yıl olması dileklerinde bulunuldu.

Son Güncelleme: 22.05.2016 17:27
Anahtar Kelimeler:
SağlıkYoğurt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.