banner388

Alaçam'da 19 Mayıs Etkinlikleri

Samsun’un Alaçam İlçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı'nın 97. Yıl dönümü Coşkuyla Kutlandı

Alaçam'da 19 Mayıs Etkinlikleri

Samsun’un Alaçam İlçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı'nın 97. Yıl dönümü Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs 2016 Perşembe 14:29
Alaçam'da 19 Mayıs Etkinlikleri

Cumhuriyet Meydanı'nda yapımış olan çelenk sunma programına Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Garnizon Komutanı olan Üsteğmen Murat Şenyut ve Belediye Başkanı Hadi Uyar, siyasi parti başkanları,kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile beraberinde öğrenciler katılım gösterdi. Çelenk töreninin ardından Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan yürüyüş kortej beraberliğinde Bafra Caddesi üzerinden Hükümet Konağı önünden Şehir Stadyumu'nda son buldu.
Stadyumda yapılan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Garnizon Komutanı Üst. Murat Şenyut ve Belediye Başkanı Hadi Uyar programa katılan öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Günün anlam önemini belirten konuşmayı ise Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Bülent Şener tarafından yapıldı.
Alaçam Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi şiir dalında birinci olan Ceren Çelik şiirlerin okunması, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen halk oyunları gösterileri ile saha içerisinde çeşitli dallarda spor etkinlikleri zıp zıp gösterisi, takla atma gösterileri ve engelli koşu etkinlikleri ile devam etti.
Alaçam Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürlüğü öğrencileri tarafından Roman dans ekibinin,'Ankara’nın Bağları'ndan oluşan gösterileri büyük ilgi gördü.
Şiir, kompozisyon, resim, İngilizce kitap okuma ve sportif dallarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verilmesiyle kutlamalar son buldu.
 
 
 

Son Güncelleme: 07.06.2016 15:51
Anahtar Kelimeler:
ödülEtkinlikOyunçelenk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.