banner388

AK Parti Samsun'da yenileniyor!

AK Parti Samsun'da bayrak değişimine gidiyor. AK Parti Samsun İl Başkanlığı, Yakakent ve Canik ilçe yönetimlerinin ve başkanlarının istifaları alındı.

AK Parti Samsun'da yenileniyor!

AK Parti Samsun'da bayrak değişimine gidiyor. AK Parti Samsun İl Başkanlığı, Yakakent ve Canik ilçe yönetimlerinin ve başkanlarının istifaları alındı.

22 Ağustos 2019 Perşembe 10:47
AK Parti Samsun'da yenileniyor!

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'da gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda kamuoyuna açıkladığı üzere parti teşkilatlarımızın kongre süreci sonbaharda başlayacaktır. Samsun İl Başkanlığı olarak Genel Merkezimiz tarafından belirlenecek kongre takvimi öncesinde çalışmalarımızı ve hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 

AK Parti'de teşkilat içi değişimler ve yenilenmeler partimizin dinamizminin bir göstergesidir. Biz bu tür yenilenmeleri her zaman bir bayrak değişimi olarak değerlendirdik, değerlendiriyoruz. Zira AK Parti daima kendisiyle yarışan ve her dönem yenilenen kadroları ile tamamen başarıya odaklanan bir siyasi harekettir. Bu çerçevede yaptığımız istişareler sonucunda olağan bir gelişme olarak; Yakakent ve Canik ilçelerimizin ilçe başkanlıklarının ve yönetimlerinin istifalarını aldık. Arkadaşlarımıza partimize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. İlçe Başkanlarımız ve yönetim kurullarındaki arkadaşlarımızın parti üyelikleri devam ediyor. Partimizden kopmuş değiller. Kendileri ile hukukumuz her zaman devam edecektir. AK Parti ailemizin birer neferi olarak her zaman yanımızda olacaklardır.

Siyasette de hayatın diğer alanlarında da bu tür gelişmeleri nihai bir sonuç olarak değerlendirmemek gerekir. Sonuçta edinilmiş ciddi bir birikim söz konusu. Biz parti olarak bu arkadaşlarımızın tecrübelerinden istifade etme arzumuzu da ifade ediyoruz. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Aksu, boşalan ilçe yönetimleri ile ilgili kısa sürede değerlendirmeler yapılarak görevlendirmelerin yapılacağını ve gerektiğinde konuyla ilgili kamuoyunun bilgilendirileceğini de sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 22.08.2019 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Figen 2019-08-22 22:15:06

Ben Uslukentte oturuyorum.Yıllarca Akp ye oy verdim.Ama bundam sonra bitti.Sahilleri hep es geçtiler oy alamadikları için.Cho beleditesi de çalişiyor.Ilk defa huzurla oturdum bu sene sivrineksiz bahçemde.Akp belediyesi sinek ilacı yerine su sıkıyordu herhalde.

Avatar
yankı 2019-08-22 11:09:18

Gereksiz ve Başarısız Atakumu da alın.

Avatar
Susma sustukça sıra sana gelecek 2019-08-22 11:28:59

İsimler değişir ama zihniyet hep aynı.Gelende aynı gidende. Cebimizi dolduralım. Ses çıkarmayalım. Sadece reis konuşsun biz konuşmasakta olur. Beka diyelim. Kriz yok diyelim.Suriyeliler 15 temmuzda bizi kurtardı diyelim Ey amariga diyelim.

Avatar
SAMET 2019-08-22 15:11:07

SIRA ATAKUMDA İNŞALLAH

Avatar
Veli 2019-08-22 18:16:30

Baskan vezirkopru yonetim neyi? bekliyor bitmeyen hastane bitmeyen kunduz kampı organize bölge . Vexirkopru adına ir başarı yok % 77 oyun karşılığı 0 ve başarısız yonetim

Avatar
Meltem 2019-08-22 22:02:45

Canik belediyesi uykuda sanirim canik pislik icinde toptepe tarafi otlar insan boyunda osman genc zamaninda hic ot yoktu oralarda her yer les gibi gelen gideni aratirmis videoya cektim otlari yarin yollarim whatshap hattina tabiki muhattap bulursak onceden yollar yikanirdi yazin toz toprak gitsin diye yaziklar olsun zehir zikkim olsun aldiginiz haksiz su paralari bu ay 150 tl fatura odedim gecen aylarda 60 oderken

Avatar
Engizli 2019-08-23 23:27:05

19 Mayıs a da el atın mevcut başkan kendissinin ve evvela aile ve kabile eşrafı ile soydaşlarına pozitif ayrımcılık yapmakta istikbalini düşünürken aklı sıra milleti saf yerine koymayı da bıraksın Makamdan güç almayan makama güç veren Başkan gönderin Engize

Avatar
Kibirli İlçe Başkanı istemiyoruz. 2019-08-24 22:59:49

Halk reise oy veriyor. Bunlar oyu biz aldık diyor. Samsun'da halihazırda ki ilçe başkanlarının yerine kimi koysaniz aynı oyu alır. Soruyorum Millete bu ilçe başkanı görevden alınacak mı diye... Diyorlarki onun Mustafa Demirle arası iyi görevine devam eder. Ak Partideki ahbap çavuş durumunun özeti